Gullimex breidt uit naar Duitsland

Gullimex, kennispartner en leverancier van meetinstrumenten en registratiesystemen, neemt een deel van de cliënten van het Duitse Medogen Diagnostika over. De overname betekent een vervolgstap in de internationalisering van het Twentse Gullimex, dat ook een vestiging in België heeft. "Duitsland is voor ons een interessant nieuw afzetgebied", vertelt directeur Jeroen Roeleven. "Niet alleen qua omvang, maar ook omdat wij Duitse organisaties goed kunnen ondersteunen bij het voldoen aan alle regelgeving."

Gullimex adviseert sinds 1981 ondernemers over meetinstrumenten en registratiesystemen voor o.a. ATP en temperatuur die bijdragen aan procesbeheersing, (voedsel)veiligheid en kwaliteitsverbetering. Het eigen service center verzorgt daarnaast gecertificeerde kalibratie en reparatie. Die dienstverlening concentreerde zich tot dusver op de Nederlandse en Belgische markt in de sectoren Food Industry, Food, Health & Pharma en Transport. Jeroen Roeleven: “Toen Medogen Diagnostika aangaf haar dienstverlening voor het merk Hygiena (ATP) af te willen stoten, werden we getipt door Hygiena zelf. In Nederland en België zijn wij ook al distributeur van Hygiena. Met de overname breiden we dus vooral ons werkgebied uit.”

Op 1 december ging de nieuwe Duitse webshop online. Die lancering betekent voor de Duitse klanten een toename in flexibiliteit, aldus Roeleven. “Elke bestelling die voor 14.00 uur gedaan wordt op www.gullimex.de, gaat dezelfde dag nog de deur uit, mits voorradig. Klanten kunnen zelf inloggen en bestellen, de voorraad inzien en hun bestelling op elk moment van de dag volgen.” Roeleven benadrukt dat de uitbreiding naar Duitsland niet alleen een positieve verandering betekent voor de Duitse klanten. “Het is ook interessant voor Nederlandse partijen met een Duitse vestiging. Want naast de producten van Hygiena leveren we vanaf nu ook onze andere vaste merken, zoals Ebro, TempWeb, Trivision en Bellingham&Stanley in Duitsland.”

Voor meer informatie:
Gullimex  
E: info@gullimex.de  
W: www.gullimex.de of www.gullimex.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.