Verkiezing van de Groentespecialist van het jaar

AGF-specialisten met de 'billen bloot'

Tholen - Komende dinsdag wordt tijdens de Kerstshow bij Postuma AGF de Groentespecialist van het jaar verkozen. De 15 beste ondernemers en 15 beste medewerkers strijden onder het oog van vakgenoten voor de titel AGF-specialist van het jaar. "Zij gaan echt met 'de billen bloot'. We merken aan de reacties dat deelnemers het best spannend vinden om zich zo kwetsbaar op te stellen in de wetenschap dat je collega's straks weten hoe het er nu echt voorstaat met je vakkennis", aldus organisator Enzo Cassaro van Postuma AGF.

Uit de voorrondes bleek dat het zelfs voor gerenommeerde groentemannen lastig was om een voldoende voor de voorronde te scoren. Enzo: "Persoonlijk ben ik van mening dat het geen drama is als je een onvoldoende scoort. Je bent het wel aangegaan en het geeft je een mooi meetpunt voor de volgende keer en extra motivatie om te blijven leren. Meedoen is wat dat betreft belangrijker dan winnen."

Voor het runnen van een succesvolle AGF-speciaalzaak is deskundigheid onontbeerlijk. Ruim 700 gebruikers van de Willie Wortel app, die telkens aangevuld wordt met leerstof over AGF, hechten veel waarde aan het bijhouden en bijspijkeren van hun vakkennis. "Ik durf wel te stellen dat ons vak zo veel omvattend en dynamisch is dat je hier bijna niet in uitgeleerd raakt. Ikzelf maak de toetsen van een paar maanden geleden ook niet meer foutloos, ondanks dat ik ze zelf heb gemaakt", bekent Enzo. 

 

De finalisten strijden naast elkaar om de titel "Groentespecialist van het jaar”. Er is een categorie voor medewerkers en één voor eigenaren. De nummers één, twee en drie uit beide categorieën winnen een luxe all inclusive arrangement op een privéboot tijdens Sail Amsterdam ter waarde van maar liefst 250 euro per stuk.

Een aantal finalisten maakten via Facebook al bekend mee te gaan doen aan de wedstrijd. Hieronder een overzicht van de deelnemers aan de finale:

Voor meer informatie:
Postuma AGF
Manenbergring 2
8271 RX IJsselmuiden
Tel: 038-3370099
Fax: 038-3322610
www.postuma.nl  

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.