RPO kijkt uit naar 2020

300 vernieuwingen in vernieuwde versie Freshng

In de roerige decembermaand wordt altijd teruggeblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar het komende jaar. RPO kan terugkijken op een mooi jaar. 2019 was het jaar van data analyses, intelligente software en de lancering van de nieuwe versie van Freshng.

De vernieuwde versie van Freshng bevat meer dan 300 vernieuwingen en innovatieve modules. Met de vernieuwingen kunnen bedrijven meer doen met minder handelingen en is er meer inzicht door pro-actieve signaleringen. Het is eenvoudiger om inkoopfacturen in te boeken en is er een flexibele BTW afhandeling. Alles benoemen is lastig, maar onderstaand een aantal highlights.

Loodsverkopen App
Eenvoudig uw loods leegverkopen door het gebruik van de app op bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Nog sneller en makkelijker zakendoen.

Business Intelligence
Veel klanten hebben in 2019 gekozen voor onze Business Intelligence oplossing. Hierdoor krijgen zij het optimale resultaat uit de beschikbare data: goede managementrapportages, realtime inzichten en vooruitschrijdende analyses zijn hiervan het gevolg.

Slimmer werken met Freshng
De software totaaloplossing Freshng is geschikt voor zowel grote als kleinere groenten- en fruitbedrijven. De software groeit mee met de tijd en qua gebruikers, wordt geroemd om haar gebruiksgemak en de manier waarop vraag en aanbod optimaal op elkaar afgestemd worden.

"Automatisering moet bijdragen aan efficiency, snelheid van handelen, scherpe analyses bij het vaststellen van verkoopprijzen en optimaal inzicht in de bereikte resultaten. RPO levert ICT oplossingen in een begrijpelijke taal. RPO is u ook graag in 2020 van dienst", aldus het RPO-team.

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
T: 078-681 86 88
E: sales@rpo.nl 
www.rpo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.