Hessing maaltijdsalade verkozen tot Beste Product van het Jaar

De Jumbo Caesar Maaltijdsalade is door consumenten verkozen als Beste Product van het Jaar 2019-2020 in de categorie maaltijdsalades. Deze salade wordt door Hessing ontwikkeld, geproduceerd en geleverd aan Jumbo.

De afgelopen weken konden consumenten online stemmen op hun favoriete product van het jaar. Zij beoordelen de genomineerde producten op onder andere prijs-kwaliteitverhouding, presentatie en gebruikstevredenheid. In de categorie maaltijdsalades waren drie varianten genomineerd, waarbij de salade die gemaakt wordt door Hessing het hoogst scoorde en als winnaar uit de bus kwam.

Waardering van consument
Hessing is er trots op dat de Caesar salade categoriewinnaar is. Algemeen Directeur Frank Hessing is blij met de uitkomst: “Consumenten waarderen deze maaltijdsalade, en dat is ook een belangrijke erkenning voor ons. De Caesar salade die wij voor Jumbo ontwikkelen en produceren is al eerder door de Consumentenbond verkozen als lekkerste salade. De benoeming van Beste Product van het Jaar is voor ons een motivatie om deze kwaliteit te blijven ontwikkelen voor onze klanten.”

Voor meer informatie:
Hessing Supervers

www.hessingsupervers.nl    

 

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.