Vincent Deenen nieuwe algemeen directeur Limgroup

Met ingang van 1 februari 2020 is Vincent Deenen aangesteld als nieuwe Algemeen Directeur van het internationale veredelingsbedrijf Limgroup. Hij volgt hiermee Robbert van der Kruk op. Vincent heeft zijn sporen verdiend in de tuinbouwsector. Al meer dan 25 jaar vervult hij commerciële en leidinggevende functies, waarvan de laatste 12 jaar bij Grodan. Daarnaast vervult hij diverse bestuurlijke functies binnen en buiten de sector.

“Wij zijn ervan overtuigd dat Vincent de innovaties van Limgroup tot een verdere ontwikkeling brengt en onze marktpositie binnen de asperges en aardbei verder gaat verstevigen”, laat Frans Timmers, voorzitter van de Raad van Commissarissen, weten. 

Vincent vervolgt: “Ik kijk er naar uit om te starten bij Limgroup. Deze organisatie heeft een sterke basis en een unieke positie om samen met klanten en partners te groeien naar een volgend niveau. Kortom: een geweldige uitdaging.”

Voor meer informatie:
Limgroup
T: +31 77 9379900
E: info@limgroup.eu 
W: www.limgroup.eu 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.