Choví

Spaanse primeur: aioli-dipsaus met guacamole

Choví heeft een nieuw product gelanceerd dat een klassieke saus combineert met een van de meest populaire trendy gerechten: aioli met guacamole. Het is de eerste saus op de markt die beide sauzen vermengt, waardoor een uniek product ontstaat dankzij de smaak en romigheid van de avocado.

Volgens het bedrijf komt het idee van deze lancering voort uit de populariteit van avocado en guacamole in Spanje. “Guacamole is al goed ingeburgerd in de Spaanse keuken dankzij zijn smaak en de gezonde eigenschappen die aan avocado worden toegeschreven. Guacamole is vooral een dipsaus, net als aioli en vandaar kwamen we op het idee om beide sauzen te combineren.”

De nieuwe saus wordt op de markt gebracht in een glazen potje van 200 ml dat de houdbaarheid van het product het best waarborgt. Het is een gekoeld product en het zal dan ook terug te vinden zijn in het koelschap.

Bron: financialfood.es


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven