Jan Linssen volgt Mat Kersten op

Voorzitterswisseling bij AspergeGilde Peel en Maas

Op maandag 9 december organiseerde het AspergeGilde een bijeenkomst voor leden en ondersteuners. De drukbezochte avond startte met een presentatie en rondleiding door het Fun & Entertainment Center en werd verzorgd door de Familie Hoppzak, al jarenlang vriend van het AspergeGilde. De avond werd voortgezet bij de Schatberg, waar het afscheid van voorzitter Mat Kersten op het programma stond.


Voormalig voorzitter Mat Kersten en nieuwe voorzitter Jan Linssen

Afscheid voorzitter Mat Kersten
Na een terugblik door Mat over het jaar 2019 nam Rik Kursten namens het bestuur het woord. Rik bedankte Mat voor de zeven jaren waarin Mat voorzitter was. “Mat heeft veel betekend voor het Gilde en onder zijn gedreven voorzitterschap is het AspergeGilde steviger op de kaart gezet en is er een gezond financieel fundament gelegd onder de organisatie. In de paar jaar dat ik samen met Mat in het bestuur heb mogen zitten, heb ik met het nodige respect gekeken op welke manier Mat de rol van voorzitter heeft ingevuld: bevlogen, energiek en betrokken. Mat heeft verder laten zien er niet vies van te zijn om de handen uit de mouwen te steken om zo zaken die wat stroever liepen weer vlot te trekken.”


Rik Kursten namens het bestuur met Mat en Ans Kersten

Mat werd deze avond benoemd tot Erelid van Verdienste van het Aspergegilde. Namens de Gemeente Peel en Maas nam Paul Sanders het woord. Hij bedankte Mat voor de goede en prettige samenwerking in de afgelopen jaren.


Rik Kursten met Mat en Ans Kersten en het certificaat Erelid van Verdienste

Nieuwe voorzitter
Mat Kersten wordt opgevolgd door Jan Linssen, die eerder die avond in een bijzondere ledenvergadering door de leden als nieuwe voorzitter is verkozen. Met Jan Linssen heeft het AspergeGilde wederom een voorzitter die beschikt over de juiste competenties en het juiste netwerk om verder richting te geven aan de toekomst van het AspergeGilde, een samenwerking van aspergetelers uit de regio Peel en Maas. Voor meer informatie:
Wendy Duijf-van Rosmeulen
AspergeGilde Peel en Maas
T: 06 400 21 884
E: info@aspergegildepeelenmaas.nl  
W: www.aspergegildepeelenmaas.nl 
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.