Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kerstdrive-in met exotische groenten en fruit bij Yex

Dit jaar organiseert groenten- en fruitbedrijf Yex uit Poeldijk voor het eerst een Drive-in voor exotische groenten en fruit in het weekend voor Kerst.

Veel mensen pakken met Kerst graag uit met bijzondere gerechten en Yex heeft daar het juiste assortiment verrassende groenten en fruit voor. Daarom heeft Yex dit jaar kerstboxen samengesteld die op zaterdag 21 december bij de YexDrive afgehaald kunnen worden.

Online bestellen via yexdrive.nl
Via de webshop www.yexdrive.nl  kan iedereen de kerstboxen online bestellen. "In de box zitten ook gemakkelijke kerstrecepten van Tv-kok Mathijs Vrieze om bijzondere kerstgerechten op tafel te zetten. De receptenkaarten bevatten ook boodschappenlijstjes voor de overige ingrediënten. De kerstboxen hebben een aantrekkelijke kennismakingsprijs", aldus Yex. 

Ophalen bij de YexDrive
Op zaterdag 21 december verrijst bij Yex (ABC Westland 120) in Poeldijk de YexDrive, geheel in kerstsferen. Tussen 10:00 en 14:00 uur kunnen alle bestellingen worden opgehaald door langs te rijden zonder uit te hoeven stappen.

Steun Voedselbank Westland
Geheel in de kerstgedachte steunt Yex met deze actie Voedselbank Westland. Bij elke 5 verkochte kerstboxen gaat er één naar Voedselbank Westland. Zo kan iederéén met Kerst genieten van verrassende groenten en fruit.

Voor meer informatie:
Jeroen Groenewegen
Yex
ABC Westland 120
2685 DB Poeldijk
Tel: 0174 214 550
J.Groenewegen@yex.nl  
www.yex.nl
www.yexdrive.nl 

Publicatiedatum: