Kerstdrive-in met exotische groenten en fruit bij Yex

Dit jaar organiseert groenten- en fruitbedrijf Yex uit Poeldijk voor het eerst een Drive-in voor exotische groenten en fruit in het weekend voor Kerst.

Veel mensen pakken met Kerst graag uit met bijzondere gerechten en Yex heeft daar het juiste assortiment verrassende groenten en fruit voor. Daarom heeft Yex dit jaar kerstboxen samengesteld die op zaterdag 21 december bij de YexDrive afgehaald kunnen worden.

Online bestellen via yexdrive.nl
Via de webshop www.yexdrive.nl  kan iedereen de kerstboxen online bestellen. "In de box zitten ook gemakkelijke kerstrecepten van Tv-kok Mathijs Vrieze om bijzondere kerstgerechten op tafel te zetten. De receptenkaarten bevatten ook boodschappenlijstjes voor de overige ingrediënten. De kerstboxen hebben een aantrekkelijke kennismakingsprijs", aldus Yex. 

Ophalen bij de YexDrive
Op zaterdag 21 december verrijst bij Yex (ABC Westland 120) in Poeldijk de YexDrive, geheel in kerstsferen. Tussen 10:00 en 14:00 uur kunnen alle bestellingen worden opgehaald door langs te rijden zonder uit te hoeven stappen.

Steun Voedselbank Westland
Geheel in de kerstgedachte steunt Yex met deze actie Voedselbank Westland. Bij elke 5 verkochte kerstboxen gaat er één naar Voedselbank Westland. Zo kan iederéén met Kerst genieten van verrassende groenten en fruit.

Voor meer informatie:
Jeroen Groenewegen
Yex
ABC Westland 120
2685 DB Poeldijk
Tel: 0174 214 550
J.Groenewegen@yex.nl  
www.yex.nl
www.yexdrive.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven