verpakkingsafdeling volgt om technische reden later

Twee slechte opbrengstseizoenen paprika's doen Quality Queen Sales de das om

Tholen - Het rommelde al langer aan geruchten in de markt, maar vandaag is het faillissement van Quality Queen Sales uitgesproken. Volgens curator Mathieu Souren zit de oorzaak van het faillissement hem in twee enorm slechte opbrengstseizoenen van de paprika's die op voorhand al aan de supermarkten waren verkocht. "Die volumes werden bij lange na niet gehaald, waardoor er moest worden bijgekocht op de markt, terwijl de prijzen enorm hoog waren. Dat gebeurde niet één keer, maar twee jaar op rij en dan kan het snel gebeurd zijn, want het gaat over miljoenen. Het is een aparte handel met dunne marges"

Volgens de curator is er ook geen zicht op een directe doorstart. "De zaak ligt nu een paar dagen stil en als je een dag niet kunt leveren, komen klanten bij een andere leverancier uit."

Aan de zeventien medewerkers van Quality Queen Sales is door curator mr. Souren ontslag aangezegd. Het is zeer waarschijnlijk dat op korte termijn ook andere onderdelen van het bedrijf in staat van faillissement worden gesteld. Zo is de verpakkingsafdeling van Quality Queen nog niet failliet verklaard, maar dat heeft volgens de curator enkel een technische reden.

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.