tot die tijd teelt Marien nog één jaar tomaten

Koppert Cress neemt vanaf 1 februari 2021 kas Marien Verkade over

Koppert Cress, de Monsterse cressenteler, krijgt er vanaf 1 februari 2021 de kas van tomatenteler Marien Verkade bij. Op dinsdag 10 november is daarover namelijk overeenstemming bereikt.

Beide telers tekenden een contract waarin VOF M. Verkade en Koppert overeenkomen dat op 1 februari 2021 het bedrijf van Verkade aan De Poel 6-8 in Monster overgedragen wordt aan Koppert Cress.

Tot die tijd neemt Marien Verkade de tijd om nog een jaar tomaten te telen en zaken af te ronden. Koppert Cress gaat de kwekerij inzetten als vervanging en uitbreiding voor de locatie “Maasdijk 196”, waar het bedrijf medio 2021 zal vertrekken.

5 hectare kas
Het tomatenproductiebedrijf van Marien en Diana Verkade is ruim 5 hectare groot, waarvan 4 ha in cultuur, en dateert van 2006. Voor Koppert Cress heeft de kwekerij een goede locatie, dichtbij de hoofdvestiging. Met deze aankoop beslaat het totale areaal van bedrijf ruim 15 ha, beschikbaar voor de productie van cressen en eetbare bloemen en bladeren.

Voor meer informatie:
Koppert Cress
www.benelux.koppertcress.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.