Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wiemerink de echte groenteman maakt winkel toekomstbestendig

"Ik denk dat we de goede formule te pakken hebben"

Tholen - Om klaar te zijn voor 2020 heeft Wiemerink de echte groenteman een paar 'kleine aanpassingen' gedaan aan zijn winkel: 20m2 koelruimte voor nog meer maaltijden en verder is de gehele vloer vernieuwd. Met deze tactische aanpassing in de winkel denkt Gert-Jan Wiemerink "de goede formule te pakken te hebben."

In die extra koelruimte zijn een aantal nieuwe maaltijdsalades in het assortiment. Die blijken nu al een succes. "Vorige week kocht een klant een carpaccio salade en een uur later was ze weer terug en kocht ze er nóg vier", aldus een trotse Gert Jan Wiemerink.  

Vijf jaar geleden begon Wiemerink met het bezorgen van kant-en-klaarmaaltijden wat ook een succes is geworden. "We begonnen met twee 'bezorgklanten', dat zijn er inmiddels zestig. We hebben er nooit reclame voor gemaakt, het spreekt zich rond." 

Wiemerink is erg blij met de nieuwe situatie. "We bouwen de formule grazing & cocooning die we al een tiental jaar hebben verder uit. De  kassa is meer centraal in de winkel geplaatst waardoor je direct in contact staat met de klant." 

De traditionele verkoop van groenten en fruit blijft zodoende stabiel. "Je moet je onderscheiden, anders red je het niet meer. In de zomermaanden is dat gemakkelijker door het zachtfruit en speciale artikelen maar tegenwoordig liggen overal appelen, mandarijnen, sinaasappelen van redelijke kwaliteit. Dan is het voor klanten verleidelijk om bij de supermarkten mee te pakken. Maar als ze voor je lekkere maaltijden, salades, soepen en sappen in de winkel komen, dan nemen ze de traditionele producten ook mee", vertelt Gert-Jan. "Ik denk dat we hiermee de juiste formule te pakken hebben."

Voor meer informatie
Wiemerink De echte groenteman
Grotestraat 64
7471 BR Goor
T: 0547-272887
info@wiemerink.nl 
www.wiemerink.nl