100% papier, zonder plastic coating en dus volledig recyclebaar

Bag-2-Paper wint Worldstar Packaging Award 2020

De verpakkingsoplossing Bag-2-Paper van Jasa Packaging Solutions heeft zijn tweede prijs te pakken. Na het winnen van de NL Packaging Award 2019 sleept Bag-2-Paper de Worldstar Packaging Award 2020 binnen.De Bag-2-Paper verpakking van Jasa 

De Bag-2-Paper is een innovatieve technologie voor het verpakken in duurzame papieren zakken. De verpakking is 100% papier, zonder plastic coating en dus volledig recyclebaar. Daarnaast wordt de verpakking gesloten zonder te sealen en snel verpakt met de verticale verpakkingsmachine.

Worldstar Packaging Award
De internationale WorldStar Competition wordt georganiseerd door de World Packaging Organization (WPO), met een jury die bestaat uit vertegenwoordigers van WPO en International Packaging Press Organisation. De jury beoordeelt per categorie welke verpakkingen uitblinken en in de categorie Food was dat volgens hen Jasa’s Bag-2-Paper. 

Jasa heeft laten weten erg trots te zijn op deze winst en uit te kijken naar de uitreiking van de award, waarvoor ze op 8 mei 2020 naar Düsseldorf reizen. Voor meer verpakkingsnieuws van Jasa en foto's van de uitreiking kunnen geïnteresseerden de site van Jasa in de gaten houden. 

Voor meer informatie:
Jasa Packaging Solutions
Hazenkoog 14 
1822 BS Alkmaar
T. (072) 561 27 00 
W: www.jasa.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven