Verzet van Ramazan Demir succesvol

Faillissement Demir Fruit nietig verklaard door rechtbank Roermond

Op 3 december werd Demir Fresh Fruit uit Venlo door de rechtbank te Roermond failliet verklaard. Door een miscommunicatie was Ramazan Demir echter niet op de hoogte van de zaak. Hij is tegen de uitspraak succesvol in verzet gegaan en op 10 december werd het faillissement door de rechtbank nietig verklaard.

De aanvraag van het faillissement werd volgens Ramazan Demir gedaan door één van zijn medewerkers die naar eigen zeggen onregelmatig werd betaald. “De rechtbank stuurt op het moment van aanvraag een brief naar de betrokken partij om zich te verweren,” vertelt advocaat Willem Gerbrands van advocatenbureau Over de zaak uit Venlo. “Demir had deze brief echter niet gezien waardoor het faillissement werd uitgesproken en er opeens een curator op de stoep stond." "Ze stonden wel even raar te kijken bij Demir Fruit toen ik mij meldde,” vertelt Ralph Geelen die als curator in de zaak werd aangesteld.

Tussen de uitspraak en het verzet is het bedrijf een paar dagen officieel failliet geweest maar de handel ging gewoon door. “Het is nu zaak de sector ervan op de hoogte te brengen dat het faillissement nietig is verklaard zodat het bedrijf hier niet teveel schade van ondervindt,” aldus Ralph.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.