Emre Bozmaz, Emre Transport & Logistiek

“Dagelijks groupage vanuit het Westland naar Denemarken en Zweden”

Tholen – Het internationale bedrijf Emre Transport & Logistiek is twee jaar geleden opgericht door Emre Bozmaz en is gespecialiseerd in koeltransport. “Inmiddels hebben we 7 trekker opleggercombinaties en vanaf maandag 16 december gaan we dagelijkse groupage zendingen voor AGF-producten verzorgen naar Denemarken en Zweden. De lijnen waarop we ons gaan focussen zijn het Westland, Barendrecht, Kopenhagen, Malmö en Helsingborg”, vertelt Emre Bozmaz.

“In de afgelopen jaren hebben we veel gereden met complete ladingen op Engeland, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië met AGF, bloemen en planten. Wij rijden enkel met gespecialiseerde Nederlandse chauffeurs waarmee we met een strakke planningssysteem van onze wagens als onze chauffeurs vroeg in de ochtend kunnen aankomen bij de klant in Denemarken en Zuid-Zweden”, aldus Emre.

De groupage zendingen zijn in de eerste plaats voor AGF-producten, maar in de toekomst gaan wij ook bloemen en planten vervoeren. “Uiteraard gaan wij naast onze groupage lijn gewoon door met het vervoeren van complete wagens AGF, bloemen en planten. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met Trimble Solutions boordcomputers zodat we onze klanten direct alle informatie kunnen geven over hun lading zoals: locatie, real time temperatuur, aankomsttijden etc. Hiermee hebben we volledig inzicht op onze operatie. Onze focus ligt op de groupagedienst maar we zeggen zeker geen nee tegen complete ladingen. We zijn nog niet zo groot maar in twee jaar tijd hebben we toch wat moois voor elkaar gekregen”, besluit Bozmaz.

Voor meer informatie:
Emre Bozmaz
Emre Transport & Logistiek
+31(0)636548721
info@emretransport.nl  
planning@emretransport.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven