Koelvervoerder uit Frankfurt wil haar omzet vergroten met meer trailers

Thermologistic breidt haar trailer-voertuigpark uit. Daarmee reageert het koellogistiekbedrijf uit Frankfurt op de sterke vraag naar temperatuur geregeld transport. De nieuwe investering omvat dertien opleggers in de nieuwste bouwwijze. De nieuwe eenheden beschikken deels over extra afscheidingswanden voor temperatuur geregeld transport. Bovendien zijn de trailers uitgerust met een GPS-zender. De voertuigvloot van Thermologistic groeit hiermee naar in totaal veertig voertuigen, die door partner-dienstverleners in binnen en buitenland gereden worden. De investeringssom bedraagt circa 800.000 euro. Bovendien ontstaat er twee nieuwe arbeidsplaatsen in het vrachtcentrum op de luchthaven van Frankfurt.

Met de uitbreiding van haar voertuigvloot komt Thermologistic tegemoet aan de eisen van de groeiende markt voor gecombineerd luchtvrachtverkeer. De trailers garanderen bij een hoge flexibiliteit een snelle belading en uitlading van temperatuur geregelde luchtvrachtgoederen. Dit is in het bijzonder bij makkelijk bederfelijke producten zoals groenten, fruit, vlees en ook medicijnen belangrijk. De handlingstijden, bijvoorbeeld in het Perishable Center op de luchthaven van Frankfurt, worden door de speciaal voor het luchtvrachtverkeer uitgeruste voertuigen aanzienlijk gereduceerd.

Uitbreiding van de voertuigvloot
"Met de nieuwe geoptimaliseerde trailers worden we nog sneller en efficiënter. Alleen door de uitbreiding van onze vloot zullen we bij een groeiende verkeersdichtheid aan de hoge eisen van onze klanten kunnen voldoen", aldus Bernd Schmied, directeur van Thermologistic. Met de vlootuitbreiding wil de transporteur ook zijn marktpositie verbeteren. Zo rekent het ISO 9001:2015 en IFS Logistics gecertificeerde bedrijf met een omzet- en winststijging van circa 50 procent.

Afwikkeling van alle transportdienstverleningen
Het bedrijf Thermologistic Frankfurt GmbH werd in 2018 opgericht. Het logistiekbedrijf met als specialisatie klimaatgestuurd transport, is gevestigd op de luchthaven van Frankfurt, met directe aansluiting op het Perishable Center Frankfurt. Thermologistic is gespecialiseerd in de organisatie en afwikkeling van alle transportdienstverleningen voor makkelijk bederfelijke producten in de zogenaamde cross-cocking methode. Met een eigen voertuigvloot en geselecteerde partnerbedrijven biedt Thermologistic onder andere in heel Europa vervangend luchtvrachtvervoer aan.

Voor meer informatie:
Thermologistic Frankfurt GmbH
Flughafen Frachtzentrum
Tor 26 Geb. 456a
60549 Frankfurt/Flughafen
Tel.: 040-271 670 80
E-mail: news@thermologistic.com 
www.thermologistic.com 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven