"AgriPlace Chain helpt AGF-bedrijven een veilige keten beheren"

AgriPlace heeft een nieuwe service gelanceerd: Agriplace Chain, een digitaal platform dat samen met Europese importeurs, exporteurs en telers in de agrarische sector is ontwikkeld. Het platform biedt een integrale oplossing voor het groeiende belang van het borgen van compliance data in de AGF.De eisen van klanten en certificeerders rondom compliance van agrarische producten worden namelijk steeds hoger. Om er zeker van te zijn dat er aan alle eisen wordt voldaan en om kwaliteit te verzekeren, moet er elk jaar meer informatie verzameld worden van producten, producenten en leveranciers. Deze informatie heeft betrekking op bijvoorbeeld certificaten, residu-analyses en leveranciersverklaringen. 

Verandering
Compliance informatie van leveranciers wordt vaak nog handmatig bijgehouden, meestal met een combinatie van e-mails, Excel en mappen. AgriPlace Chain wil hier verandering in brengen en het ophalen, beheren en delen van compliance informatie in AGF-sector vergemakkelijken. Dit bespaart volgens AgriPlace tijd en vergroot het inzicht in de keten voor gebruikers.

AgriPlace Chain haalt automatisch onder andere certificaten, residu-analyses en leveranciersverklaringen op en geeft direct inzicht in de status van elke schakel in de keten. Dit doet het platform op verschillende manieren. Leveranciers kunnen hun documenten delen via een link in een e-mail of via een gratis eigen startaccount.

Transparante keten
Dankzij connecties met databases zoals GlobalGAP wordt daarnaast informatie van gewassen en producenten dagelijks automatisch opgehaald. Ook zijn er digitale certificaten beschikbaar en is het delen van documenten met handelspartners eenvoudig, met als resultaat een transparante en veilige keten, zo laat AgriPlace weten. "Het platform biedt inzicht, tijdsbesparing en zekerheid voor elke schakel in de AGF-keten."

Bekijk hier de video:

Voor meer informatie:
Nico Broersen
AgriPlace 
T: +316 13369752
E: ncm.broersen@agriplace.com
W: www.agriplace.com/chain 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.