Frigga biedt oplossingen voor temperatuurtracking in twaalf talen

Realtime thermometer-app Frigga gaat deze week online

In oktober presenteerde Frigga tijdens de vakbeurs Fruit Attraction in Madrid draadloze 2G en 3G realtime thermometers. Nu kondigt Frigga nieuwe draadloze 4G realtime thermometer aan om nog beter te kunnen beantwoorden aan de behoeften van klanten in bepaalde delen van de wereld. 

De mobiele applicatie 'Frigga Track' zal deze week online gaan. Deze app stelt gebruikers in staat om de temperatuur van hun producten realtime te traceren. Deze nieuwe app is beschikbaar in twaalf talen, waaronder in het Chinees, Engels, Turks, Spaans, Portugees, Russisch, Duits, Thais, Japans, Koreaans, Frans en Italiaans. De missie van het Frigga-team is het streven naar de meest optimale klantervaring. Het team werkt hard aan het ontwikkelen van wereldwijde diensten en kan de koelsector moderne netwerkoplossingen bieden. 

Frigga is een technisch bedrijf dat beschikt over meer dan 15 jaar op het gebied van draadloze communicatie. Het bedrijf is wereldwijd toonaangevend op het vlak van realtime monitoringoplossingen. Het bedrijf bedient de AGF-, farmaceutische, biologische en koeltransportsector. Het combineert het gemak van vertrouwde USB-technologie met moderne, draadloze thermometers om een zo optimale mogelijk gebruikerservaring te garanderen. De oplossingen van Frigga dragen bij aan een grotere mate van transparantie en effici├źntie in de koelketen. 

De klanten van Frigga bevinden zich over de hele wereld en in heel China, waar het bedrijf al jarenlang met haar partners samenwerkt. Om haar groei te versnellen, reist het team van Frigga de wereld over op zoek naar retailers die graag samen willen werken om gezamenlijk de sector te innoveren en ontwikkelen.  

 

Voor meer informatie:

Frigga

E-mail: Contact@dewav.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.