AGF Plein tijdens 38e Wooning Zesdaagse

Op vrijdag 3 januari organiseert de Wooning Zesdaagse het AGF Plein voor bedrijven uit de AGF sector. De Wooning Zesdaagse is één van de eerste grote sportevenementen van het jaar. Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen voor zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Topsport in een afwisselend programma en goede ambiance. Van 2 t/m 7 januari 2020 wordt de 38e editie verreden van een van de meest prestigieuze zesdaagsen. 

Aan de start staan bekende namen van wegcoureurs en internationale baanspecialisten. Ook wereldkampioenen en Nederlands beste baansprinters binden de strijd aan. Verwacht wielerspektakel van de bovenste plank met snelheden tussen de 60 en 70 km/u. 

AGF Plein
Op het AGF plein kunnen bedrijven uit de sector elkaar ontmoeten en netwerken. Het is daarnaast ook een uitgelezen moment om relaties mee naartoe te nemen. De Wooning Zesdaagse heeft een mooie loge gereserveerd op het middenterrein, speciaal voor bedrijven uit de AGF-sector.

Het AGF plein loge arrangement bestaat uit:

  • Logekaarten per stuk af te nemen voor het middenterrein;
  • Bij de entree van de loge komt een grote zuil met hierop de namen van alle deelnemende bedrijven (bij een afname van minimaal 10 kaarten);
  • Per 2 logekaarten, 1 parkeerkaart met parkeergarantie;
  • Programmaboeken in de loge;
  • Drankarrangement;
  • Speciale backstage rondleiding incl. Meet &Greet met Michael Boogerd.

De kosten per logekaart bedragen €100,- excl. B.T.W.Voor meer informatie:
Mieke Schaap
Rotterdam Ahoy
T: 06-34501638
E: m.schaap@ahoy.nl   Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.