Meer dan 11% omzetgroei Vomar in 2019

Volgens CEO Aart van Haren is 2019 tot dusver een buitengewoon succesvol jaar voor supermarktketen Vomar. "Na jaren van grote groei in 2017 en 2018 weten we ons succes in 2019 zelfs verder te versnellen met meer dan 11% omzetgroei, waarmee we op autonome basis nu al voor het derde jaar op rij de snelst groeiende supermarkt van Nederland zijn", aldus Van Haren in een persbericht waarin de benoeming van Ard Lanting tot manager Acquisitie wordt aangekondigd.

Nieuw distributiecentrum
"We hebben in 2019 volop geïnvesteerd in het mogelijk maken van toekomstige groei, onder andere door het openen van een nieuw distributiecentrum voor verse producten in Alkmaar en het openen van 4 nieuwe vestigingen dit najaar. Daarnaast hebben we de ambitie om ons huidige filialenbestand de komende jaren sterk uit te breiden", aldus Van Haren.

Lanting gaat leiding geven aan de acquisitie- en ontwikkelingsactiviteiten van Vomar Voordeelmarkt. Hij startte zijn carrière bij Laurus en was tot 2005 als supermarktmanager bij Albert Heijn verantwoordelijk voor diverse vestigingen. In 2006 maakte hij als Expansion manager de overstap naar het acquireren van nieuwe en de herontwikkeling van bestaande vestigingspunten. 

Vomar heeft met aan het eind van het jaar 69 filialen en 7.000 medewerkers. De Vomar Voordeelmarkt winkels worden wekelijks bezocht door ruim 900.000 klanten.

Bron: Vomar


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.