Bedrijf maakt nieuwe start onder leiding van Erik Mooijman

Activiteiten Feltracon over naar Felcon

Per 1 december zijn de reguliere activiteiten van Feltracon overgegaan naar Felcon. Jan van Felius, eigenaar van Feltracon, was al langer op zoek naar een opvolger. Inmiddels heeft hij deze gevonden in de persoon van Erik Mooijman.

“Wie zou dit beter in kunnen vullen dan iemand die bekend is met de markt, met het bedrijf Feltracon en die de afgelopen veertien jaar machines van Feltracon heeft gebouwd? Na een periode van overwegingen en overleg bleek Erik de beste overnamekandidaat”, laat Jan weten. Hij draagt de management taken aan Erik over, maar blijft op het gebied van ontwerp fulltime betrokken. “Natuurlijk blijf ik aan het bedrijf verbonden, maar ik kan me nu eindelijk focussen op waar ik het beste in ben en dat is ontwerpen.”

Nieuwe bedrijfsnaam
De familie Mooijman heeft voor een nieuwe start en daarmee ook voor een nieuwe bedrijfsnaam gekozen. “Jan van Felius is en blijft de ontwerper van alle bestaande en toekomstige nieuwe machines. Daarom hebben wij gekozen voor de naam Felcon. Op deze manier willen wij de boodschap afgeven dat onze machines en lijnen hun hoge kwaliteit zullen behouden,” aldus Erik Mooijman, die onlangs afscheid heeft genomen van zijn deel in het OEMbedrijf- Lamotec.
Met deze nieuwe stap blijven ook de Felcon machines bij Lamotec geproduceerd worden.

Jan wil een ieder die ooit een bijdrage heeft geleverd in Feltracon bedanken. “Ik ben iedereen om ons heen van wie wij geleerd hebben, die van ons geleerd hebben, die geduld hebben getoond in ontwikkelingstijden en waar we een mooie band mee hebben opgebouwd, dankbaar voor het vertrouwen van de afgelopen jaren.”
Erik vult aan: “Ik hoop dat we in de toekomst mogen rekenen op alle klanten, toeleveranciers en adviseurs om datgene uit te bouwen waar Jan en zijn team zo hard voor gewerkt hebben!”

Voor meer informatie:
Felcon
Tienhovenseweg 43
4121 KT  Everdingen
T: 085 064 0439


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven