Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kroon Biologische Verswaren introduceert vegetarische erwtensoep onder eigen merk PUUR

Kroon Biologische Verswaren, onderdeel van Wessanen Benelux en versgroothandel voor vele tientallen natuurvoedingswinkels in Nederland, introduceert een rijkelijk gevulde vegetarische erwtensoep onder het eigen merk PUUR. Naast deze speciale variant erwtensoep brengt Kroon, in samenwerking met Frank Lagas van Labeij Food Products, ook een PUUR tomaten crèmesoep, champignon roomsoep en erwtensoep met rookworst op de markt.



De vegetarische erwtensoep is een goed gevulde soep boordevol knolselderij, spliterwten en gerookte seitan. De gerookte seitanblokjes van Vegetalia zijn een uitstekende vervanger voor rookworst, waardoor de vegetarische variant minstens zo smakelijk is als erwtensoep met worst. Snertliefhebbers kunnen deze winter dus genieten van een warme kop snert van PUUR met de keuze uit een vegetarische en een niet-vegetarische variant.

Rijk assortiment

De vier PUUR soepen completeren het bestaande soepassortiment. Niet alleen de vegetarische erwtensoep maar ook de tomaten crèmesoep en gebonden champignon roomsoep zijn vegetarisch. De nieuwe kant-en-klare soepen, verkrijgbaar in 750 gram bekers, staan zo op tafel, maar zijn ook ideaal om zelf mee te variëren. 

Labeij Food Products B.V. 

Frank Lagas, mede eigenaar van Labeij Food Products B.V. dat is opgericht in 2001, is een expert op het gebied van het vormen en binden van producten zoals snacks, soepen en sauzen op een natuurlijke basis. Labeij Food Products B.V. heeft een groot aantal biologische producten in haar assortiment. De grote doorbraak kwam in 2010 toen Frank Lagas een nieuwe productiemethode ontwikkelde voor een uitzonderlijke roux voor sauzen en soepen. Dit vormde de basis voor het assortiment biologische soepen en sauzen voor het foodservicekanaal. Met de soepen van PUUR richt Labeij Food Products B.V. zich op het retailkanaal en de consument. 

PUUR

Onder het eigen merk PUUR brengt Kroon Biologische Verswaren een breed assortiment traiteur- en maaltijdproducten op de markt met verse pizza’s, quiches, pasta’s, maar ook vlees, salades, sauzen, olijven, paddenstoelen en een uitgebreide keuze aan soepen.

Over Wessanen Benelux 

Wessanen Benelux brengt met 30 jaar ervaring een totaal assortiment van biologische voeding op de markt. Dit doet zij enerzijds door sterke eigen merken neer te zetten, zoals Zonnatura, De Rit, Ekoland, LunaeTerra, Molenaartje en Whole Earth. Anderzijds opereert Wessanen Benelux als groothandel voor supermarkten en natuurvoedingswinkels. Wessanen Benelux exploiteert tevens de eigen franchiseformule Natuurwinkel. De eigen merken van Wessanen zijn te vinden in nagenoeg alle 460 natuurvoedingswinkels en in alle grote supermarkten in Nederland. Natudis, Foodprints en Kroon Biologische Verswaren zijn onderdeel van Wessanen Benelux. Wessanen Benelux maakt op haar beurt onderdeel uit van Royal Wessanen nv. 

Publicatiedatum: