Schoeller Allibert

Nieuwe pallet gaat moeilijk kapot en is gemakkelijk te repareren

De nieuwe pallet van Schoeller Allibert, BaYoPal is ontworpen voor gebruik in moeilijke industriële en logistieke omgevingen en gaat naadloos samen met de meeste geautomatiseerde behandelingssystemen. BaYoPal biedt maximale stevigheid en veiligheid. BaYoPal maakt deel uit van een nieuwe generatie pallets en is herbruikbaar, recyclebaar en herstelbaar - een troef voor bedrijven die zich inzetten voor duurzame ontwikkeling.

Ludo Gielen, CEO van Schoeller Allibert, over de productlancering: "BaYoPal vertegenwoordigt een directe voortzetting van de waarden van Schoeller Allibert: wij ontwerpen, produceren en verkopen sinds 1959 herbruikbare kunststofverpakkingen voor industriële toepassingen. We maken deel uit van de circulaire economie en we streven ernaar om onze impact op het milieu te verbeteren en tegelijkertijd onze klanten te helpen hun eigen voetafdruk te verkleinen".

Unieke, ongeëvenaarde mogelijkheden tot reparatie en levensduur
Reparaties zijn snel, eenvoudig en goedkoop: de unieke gepatenteerde bajonetverbinding tussen de bovenkant en de vorkinvoeren zorgt ervoor dat schokken en verkeerd gebruik met een vorkheftruck de vorkinvoeren of de bovenkant niet beschadigt, maar alleen een zwakke bajonetverbinding zal breken. BaYoPal is duurzaam: de pallet gaat langer mee, de onderhouds- en reparatiekosten zijn lager en aan het einde van zijn levensduur is hij 100% recyclebaar.

Ideaal voor interne en externe logistiek
De BaYoPal-pallet past naadloos bij de meeste gerobotiseerde handlingssystemen, is stil op transportbanden dankzij het ontwerp van de basisgeleiders, is verkrijgbaar met 7 mm of 22 mm bovenrand om hem aan te passen aan alle intralogistiek en laad- en losapparatuur. BaYoPal kan ook worden voorzien van een optionele antislipvoorziening op de bovenkant en de vorkinvoeren, waardoor het transport van ladingen nog veiliger wordt. 1500 kg laadvermogen zorgt voor een geoptimaliseerde truck-lading en voor efficiënte uitgaande logistiek.

Industriële productie en e-commerce 
Omdat hij ontworpen is voor gebruik in zware omgevingen, heeft BaYoPal een versterkte hoekstructuur en een geperforeerde bovenkant met een rib-web structuur om maximale stevigheid te bieden zonder dat metalen versterking is. BaYoPal is verkrijgbaar in meerdere varianten om te voldoen aan de logistieke eisen van alle industriële sectoren:

De gladde bovenkant is geschikt voor kartonnen dozen:
- met een 5 mm hoge bovenrand voor alle soorten plastic containers,
- met een 22 mm hoge bovenrand om lege eurocontainers,
- en nog veel meer!

Traceerbaar
BaYoPal is voorzien van locaties voor RFID-tags en IOT-bakens om een efficiënte tracking on demand te garanderen. Grote markeer- of graveerzones bevinden zich op alle pallets, zodat u uw vloot eenvoudig kunt beheren, uw eigendom kunt garanderen en de bekendheid van uw merk kunt vergroten.

Uitstekende prestaties
De robuuste BaYoPal-pallet is uitgerust met drie, vijf of zes vorkinvoeren en heeft een capaciteit  tot 6000 kg statische belasting, 1500 kg dynamische belasting en 1200 kg op palletstellingen.

Voor meer informatie:
Adam Forrai
Mobile: +33 6 16 16 38 04 14
www.allisonpr.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.