BelOrta’s Migo peer schenkt CliniClowns België voor derde jaar op rij 10.000 euro

Onder het motto 'Let's smile together' sloegen BelOrta en Cliniclowns voor het derde jaar op rij de handen in elkaar om in heel België een brede glimlach op kindergezichten te toveren. Voor elke Migo die in november over de toonbank ging, werd een deel van de opbrengst gedoneerd aan Cliniclowns. Ook dit jaar werd op deze manier het mooie bedrag van € 10.000 verzameld. Laurent De Smedt, divisiehoofd fruitverkoop bij BelOrta, overhandigde deze cheque aan clown Pluche, één van de vele Cliniclowns werkzaam in Belgische ziekenhuizen.


Laurent De Smedt overhandigd cheque aan clown Pluche

De peer voor onderweg
Migo is de peer die je altijd en overal kunt eten. "Neem hem mee voor onderweg en geniet van zijn lange constante kwaliteit, zijn zoete, verfrissende smaak, zijn stevige bite en ... dat zonder knoeien! Kortom: Migo, the friendly pear!", aldus BelOrta.

400 blije kindergezichten dankzij Migo & Cliniclowns
Gedurende de hele maand november vierde Migo® haar ‘Happy Month’. Onder het motto ‘Let’s smile together’ droeg de aankoop van elke Migo peer bij aan weer een extra smile in ziekenhuizen over heel België. Gedurende de hele maand november kleefde er op elke Migo verpakking een sticker die de consument duidelijk maakte dat voor elke Migo peer die verkocht werd een gedeelte van de opbrengst aan Cliniclowns geschonken werd.

“Dankzij de steun van Belorta zullen we maar liefst 400 kinderen kunnen blij kunnen maken met een bezoek van onze clowns. De kinderen en hun omgeving genieten enorm van de bezoekjes die altijd weer wat licht achterlaten in de kamer. Dat we dit kunnen doen dankzij de verkoop van een gezond stukje fruit, zien wij als een heel mooi verhaal!”, aldus clown Pluche, één van de vele Cliniclowns werkzaam in Belgische ziekenhuizen.

Voor meer informatie:
Glenn Sebregts
BelOrta 
+32(0)15 565 272
+32(0)478 31 71 84
glenn.sebregts@belorta.be   
www.belorta.be  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.