Georges Helfer SA

Florida grapefruit onder merk 'Flamingo' aangeboden

Georges Helfer SA en IMG Citrus hebben 50 jaar geleden de Florida-grapefruit uit Indian River geïntroduceerd. Ze gaan nu een nieuw partnerschap ontwikkelen. Dankzij deze samenwerking kan importeur Georges Helfer SA Florida grapefruit aanbieden onder het merk Flamingo.

IMG Citrus heeft onlangs het 40-jarig jubileum gevierd en dit jaar wist het familiebedrijf een van de grootste grapefruit boomgaarden in Saint Lucie, Florida te verwerven. Dankzij het feit dat de oppervlakte van de boomgaard meer dan 1600 hectare bedraagt kan het bedrijf de bevoorrechte positie in de citrussector in Florida behouden. Naast het verwerven van nieuwe boomgaarden heeft het familiebedrijf met de recente aankoop van een nieuwe ultramoderne Globalscan7 verpakkings- en sorteerlijn de apparatuur verder uitgebreid.

De nieuwe samenwerking maakt deel uit van het ontwikkelingsplan van Georges Helfer SA. Het bedrijf heeft onlangs een aantal lopende projecten gepresenteerd. De ontwikkeling van alle activiteiten en diensten en de vele investeringen zijn het meest zichtbaar in de vorm van de toekomstige verhuizing naar Rungis, de uitbreiding van de opslagplaats in Cavaillon en de diversificatie van het assortiment.

Ook al tijdens het proces van het vergroten van de capaciteiten biedt dit partnerschap – mede dankzij een netwerk van groothandelaren en retailpartners –Georges Helfer SA de mogelijkheid om klanten kwaliteitsproducten aan te bieden.

Het merk Flamingo is een verwijzing naar de roze flamingo's die in het natuurreservaat Everglades verblijven. Daarnaast wordt de roze flamingo gezien als het symbool van Florida.

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven