Nootdorpse schoolklas wint fruit met SanLucar en Hoogvliet

Groep 6D van de Sint-Jozefschool in Nootdorp vierde vorige week een fruittruckfestival op het schoolplein. Een van de kinderen was de winnaar van een prijsvraag van het premium fruitmerk SanLucar in het Hoogvliet Vakantie Doeboek en won een fruitpakket voor alle kinderen uit zijn of haar klas.

Met kinderen in de spotlight schreef SanLucar deze zomer een prijsvraag uit om het belang van het eten van vers fruit te laten zien. Hoogvliet supermarkt heeft dit initiatief omarmd en publiceerde de prijsvraag in haar Vakantie Doeboek. In dit boek worden kinderen op een leuke en speelse manier vermaakt met als belangrijke leidraad: gezonde voeding.

De prijsvraag bestond uit een puzzel en een aantal vragen om de kennis over de teelt van mandarijnen te vergroten. Vorige week ontving groep 6D van de Sint-Josefschool uit Nootdorp een fruitbox met SanLucar ananas, mandarijnen, sinaasappel, kaki, appel, blauwe bessen en een smoothie.

De pakketten werden uitgedeeld tijdens het SanLucar Fruittruck festival op het schoolplein. “Ons doel is om de kinderen van jongs af aan het belang van gezonde voeding bij te brengen en er op deze manier voor te zorgen dat fruit eten ook 'cool' kan zijn!", aldus Daan van der Giessen van SanLucar.

 

Voor meer informatie
Daan van der Giessen
SanLucar
daan.vandergiessen@sanlucar.com
0031651965111


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven