"Populariteit speciale verpakkingen voor feestdagen neemt toe"

Verpakkingen vormen een steeds belangrijker onderdeel van de fruithandel. Een goede verpakking zorgt ervoor dat het fruit wordt beschermd en zijn kwaliteit behoudt. Bovendien kan een fraai ontwerp of mooie bedrukking eraan bijdragen dat meer consumenten zich aangetrokken voelen tot een product. 

Met name tijdens de feestdagen doen speciale verpakkingen het erg goed. Mevrouw Hu van Lvyuan Packaging over de huidige trend: "We vervaardigen hoogwaardige verpakkingen en voor feestdagen hebben we aparte verpakkingen met speciale afbeeldingen. Zo hebben we speciale ontwerpen voor Valentijnsdag en Kerst. We kunnen echter ook voor andere feestdagen verpakkingen ontwikkelen. De afgelopen jaren is de vraag naar dit type verpakkingen toegenomen."


Lvyuan packaging is een producent van gepersonaliseerde verpakkingen en heeft klanten over de hele wereld. "Als we kijken naar onze klanten, dan hebben we momenteel wat meer overzeese dan Chinese klanten. Voorheen deden we veel zaken met Noord-Amerika maar gezien de huidige handelsperikelen is dit nu een stuk minder. De heffing op onze producten bedraagt momenteel 25% en dat is te hoog om te kunnen concurreren met andere bedrijven in de sector. Hoewel onze export naar Noord-Amerika dit seizoen is gedaald, is onze export naar Australië juist gegroeid. Dit is uiteraard een positieve ontwikkeling. We hopen in de toekomst nog verder te groeien omdat we onze producten overal ter wereld kunnen leveren."Ms. Hu tijdens Asia Fresh 2019 in Shanghai

Volgens Hu zijn de prijzen van verpakkingen dit jaar stabieler. "Vorig jaar waren de grondstoffen voor verpakkingen duurder dan andere jaren. Dit is de reden dat de prijzen vorig jaar wat hoger waren. De prijzen zijn dit jaar stabieler en beter. We werken met PET-materialen die recyclebaar en milieuvriendelijker zijn. Al onze materialen worden minstens één keer per jaar getest om te garanderen dat we aan alle standaarden voldoen."“We ontwerpen onze verpakkingen altijd zelf. Iedere maand brengen we nieuwe ontwerpen uit om aan onze klanten te presenteren. Deze maand hebben we een verpakking uitgebracht met een verbeterd openingsmechanisme. De verpakking sluit ook beter en kan niet uit zichzelf opengaan. Deze verpakking hebben we zelf ontwikkeld op basis van de terugkoppeling die we van onze klanten krijgen. Indien gewenst kunnen we ook gepersonaliseerde ontwerpen ontwikkelen maar klanten kunnen ook een keuze maken uit ons eigen aanbod."
Hu Ling
Shenzhen Lvyuan Packing Technology Co., Ltd.
Tel:+86 755 2799 0536
Email: sztan668@126.com    
http://www.lvyuansz.com   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.