Nieuw bij Carrefour: pittige guacamole

Carrefour Spanje heeft de eerste pittige guacamole van eigen bodem gepresenteerd die het onder het huismerk op de markt zal brengen. Het product, voor 95% avocado, is geschikt voor mensen met glutenallergie en bevat geen bewaarmiddelen.

De supermarkt biedt ook andere producten aan die goed combineren met de guacamole, eveneens van het eigen merk ‘Calidad y Origen Carrefour’, zoals wortelsnacks en brood met pompoen- en zonnebloempitten en sesam- en lijnzaad.

Ook Carrefour is begaan met het milieu en daarom biedt het dit verse product aan in een 100% biologisch afbreekbare verpakking. De supermarktketen voert namelijk een beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen waarbij het duurzame aankoopalternatieven aanmoedigt.

In het kader van zijn innovatiebeleid benadrukt Carrefour dat 8 van de 10 nieuwe producten die in Spanje gelanceerd worden in zijn supermarkten te vinden zijn en dat het daarmee het breedste assortiment van het land heeft. Het innovatiebeleid van de supermarktketen is het antwoord op het constant luisteren naar de wensen van de consument en krijgt vooral vorm in producten van het eigen huismerk.

Bron: foodretail.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven