Dirk de Maré, Grimex

"De Senegalese vraag naar wortelen zal snel afnemen"

Tholen – Hoewel nog niet alle wortelen in België uit de grond zijn, is het grootste gedeelte al gerooid. “De wortelen zijn dit jaar van goede kwaliteit. We hebben wel wat percelen gehad waar we moesten beregenen, maar ook van de niet beregende percelen hebben we mooie wortelen binnengekregen”, vertelt Dirk de Maré van Grimex.

“In de afgelopen weken was de vraag naar wortelen vanuit Afrika redelijk goed, maar dat zal nu een beetje stilvallen. De laatste containers voor Senegal worden nu verladen, omdat de eigen productie binnenkort zal opstarten. Er is nog wel wat vraag vanuit Ivoorkust en de Canarische Eilanden, maar echt spectaculair is die ook niet", aldus Dirk. 

Opvolger gezocht
Grimex is nog altijd opzoek naar een opvolger. “Het werk is afwisselend maar ook speculatief. Wij hopen dat we nog altijd iemand kunnen vinden die ons bedrijf goed verder kan zetten. Het zou jammer zijn als we geen opvolger kunnen vinden", besluit Dirk.

Voor meer informatie:
Dirk de Maré
Grimex
Pittemsestraat 30-32
8850 Ardooie - België
+32 (0)51 74 42 98
info@grimex.be     
www.grimex.be   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.