European Art of Taste stimuleert Europese AGF-export in China, Japan en Hongkong

Cirio tomaten waren onlangs te zien tijdens een presentatie in Shanghai in het kader van The European Art of Taste: Italian Fruit & Veg Masterpieces Project, dat gecoördineerd werd door CSO Italië. Cirio Passata werd gebruikt om spaghetti Bolognese te bereiden en voor een hoofdgerecht op basis van vis.

Cirio, de 100% Italiaanse tomaat, heeft zijn werk als ambassadeur voor Made in Italy in China goed gedaan. De consumenteninteresse voor mediterrane voeding blijft in dit land groeien.

Cirio heeft een assortiment dat bestaat uit ingrediënten van in Italië geteelde producten die zorgvuldig geselecteerd zijn en binnen 24 uur na de oogst verwerkt worden. Cirio Passata is een tomatenpuree met een delicate smaak. De textuur is uitnodigend en verrijkt.

Het evenement in Shanghai was ook een gelegenheid om de Brik-verpakkingen van Cirio Passata te presenteren, die gemaakt zijn met behulp van de nieuwe Tetra Recart-lijn, die niet alleen een geringe impact heeft op het milieu, maar ook de productveiligheid en de conservering garandeert. De officiële erkenning die de Italiaanse Federatie van Chef-koks (FIC) aan Cirio-tomaten heeft verleend, is nu duidelijk te zien op de etiketten van de producten.

Cirio is een van de partners van The European Art of Taste: Italian Fruit & Veg Masterpieces, het project van CSO Italië, dat gefinancierd wordt door de EU, met als doel de kwaliteit van Europees en Italiaans AGF voor de komende drie jaar in China, Japan en Hongkong te stimuleren.

Voor meer informatie:
European Art of Taste
Tel: +39 334 3139 959
Email: f.pattacini@rpcircuiti.it www.europeanartoftaste.com www.europeanartoftaste.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.