Jeroen Vlayen, BelOrta

“Mooie vraag en goede prijzen voor Belgische aardbeien"

Tholen – Na een periode met torenhoge aardbeienprijzen zijn de prijzen weer wat gezakt. “Momenteel liggen de prijzen rond de 3 euro per 500 gram. We zijn uit de dure periode, maar we mogen nog steeds zeer tevreden zijn met deze prijzen”, vertelt Jeroen Vlayen van BelOrta. “De prijzen zijn wat gezakt vanwege de toenemende volumes Marokkaanse en Egyptische aardbeien.”

“De aanvoer van Belgische aardbeien neemt langzamerhand af, maar omdat we sinds drie jaar ook belichte aardbeien aanbieden, kunnen we meer continuïteit in de aanvoer garanderen”, aldus Jeroen. “Ondanks het donkere weer dat we de laatste weken hebben gehad, zijn we erg tevreden over de kwaliteit van de Belgische aardbeien.”

De vraag naar aardbeien blijft volgens Vlayen goed op niveau. “De vraag is al een aantal weken zeer goed, ondanks de importaardbeien die op de markt zijn gekomen. We merken ook dat de consumenten de voorkeur geven aan Belgische aardbeien.”

Voor meer informatie:
Jeroen Vlayen
BelOrta
Mechelsesteenweg 120
2860 Sint-Katelijne-Waver 
T +32 2 481 08 84
Jeroen.vlayen@belorta.be 
www.belorta.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.