Heropening Camman “De Gemakkelijke Groenteman”

“In de afgelopen drie dagen al meer verkocht dan anders in een hele week”

Tholen - Na een voorbereiding van ruim een jaar gevolgd door ruim twee weken verbouwen, heropende Camman “De Gemakkelijke Groenteman” afgelopen week de deuren van zijn vernieuwde winkel. Het aandeel gemak heeft 50 procent meer ruimte gekregen waardoor het gemakassortiment flink kon verbreden. “In gemak zit de groei. We hadden een omzetaandeel van 20 tot 30 procent in maaltijden en op sommige dagen 40 procent. Dat is nu zoveel meer”, vertelt eigenaar Hans.

“Samen met Winkelinrichter Lemmens en Aannemer Domburg is het ontwerp bedacht en gerealiseerd. Met hulp van de medewerkers van Deelen Verswaren Unique, Look at Fresh en Postuma AGF hebben wij Hans, Patricia en Nick Camman samen met onze medewerkers Ria en Esther onze winkel gevuld. De eerste dagen waren druk en overweldigend. Iedereen bedankt voor de vele complimenten, bloemen, planten, taarten en nog veel meer lekkers”

Na drie volle verkoopdagen ziet hij meteen de effecten van het nieuwe concept. Hans: “Standaard had ik al 7 tot 8 soorten stamppotten en allerlei andere maaltijden maar daar hebben we allerlei soorten maaltijdsalades, smoothies, toetjes, wraps en poké bowls aan toegevoegd. Ik had niet verwacht dat het meteen zo goed aan zou slaan. De verkoopcijfers hebben me verbaasd.”


Stamppotten in de bediening en salades in de zelfbediening

De heropening zorgt ook voor een kleine verandering in de naam. Voortaan is het Camman "De Gemakkelijke Groenteman" in plaats van Hans Camman "De Gemakkelijke Groenteman". Dochter Patricia en zoon Nick staan inmiddels ook in de zaak, vandaar. Naast gemak willen zij ook nog een breed groentenassortiment bieden. “Door veel met gemaksproducten te doen, creëer je een klantenkring om je heen die waardeert wat je doet. Je moet dus je best doen om de gewone groenten vast te houden. Ik wil ook een echte groenteman blijven, dus ik houd 3 soorten boontjes in het assortiment. Dat vind ik heel belangrijk. Maar de groei zit hem in gemak. Van sommige collega’s weet ik dat er al 70 tot 80 procent uit de keuken komt.”


Nieuw in het assortiment: salade bowls en poke bowls

Het nieuwe concept is enthousiast ontvangen. “In de afgelopen drie dagen heb ik al meer verkocht dan anders in een hele week. Alles gaat omhoog, het klantenaantal, de weegschalen en de bestedingen. Deze maandagochtend hadden we al een klant die ruim 80 euro heeft uitgegeven”, besluit Hans.

Voor meer informatie
Hans Camman
"De Gemakkelijke Groenteman"
Peppelweg 13a
3053 GA Rotterdam
T 010 243 99 22
hanscamman@planet.nl 
www.hanscamman.de-peppelweg.nl 
Facebook Hans Camman "De Gemakkelijke Groenteman"


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.