"Optimale productpresentatie en uitbreiding van de service"

Lokale producten worden steeds populairder onder de Duitsers. Weinig telers hebben echter de mogelijkheid en het personeel om een eigen boerderijwinkel te openen en te runnen. Precies dit gat in het aanbod wordt gesloten door de 'RegioBox' van Hensing. Het bedrijf uit het Duitse Emsdetten presenteert de 'RegioBox' op de expoSE van dit jaar in Karlsruhe.


Foto: Hensing GmbH

Uitbreiding van de service zonder personeelskosten
"Met de 'RegioBox‘ kunnen telers hun assortiment, waaronder aardbeien of asperges, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag toegankelijk maken voor hun klanten en hierdoor extra winst behalen", aldus Dirk Hensing, directeur van Hensing GmbH. Daarbij zorgen de hoogmoderne automaten niet alleen voor korte transportafstanden en een optimale presentatie van de lokaal geteelde levensmiddelen, maar ze vormen meteen een uitbreiding van de service waar geen extra personeelskosten voor nodig zijn.

Voorzichtige productuitgifte
Aanvullend biedt de 'RegioBox' een innovatieve software: per telemetrie is alle informatie over verkoopstatistieken en voorraden eenvoudig toegankelijk. Zo hebben telers ieder moment een nauwkeurig overzicht van de verkochte producten en kunnen ze de 'RegioBox' indien nodig aanvullen. De eenvoudige navigatie door het assortiment van de automaat gebeurt voor de klanten optimaal met behulp van een groot touchdisplay, terwijl het ingebouwde liftsysteem voor een voorzichtige uitgifte van de producten zorgt. 

Het slimme mechanisme haalt het gewenste product horizontaal uit het vak en transporteert het naar het uitgiftevak zonder dat het product omvalt of beschadigt. De gecontroleerde uitgifte maakt een extra beschermdeksel voor het product overbodig, waardoor er niet alleen verpakkingsmateriaal bespaard wordt, maar tegelijkertijd het milieu wordt ontzien. Niet in de laatste plaats worden de eigen merken onderstreept door middel van individueel vorm te geven designmogelijkheden met een persoonlijk branding.

Meer informatie is te vinden op: www.hensing-get-it.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven