UniFrutti waarschuwt voor illegaal gebruik van hun merk

Op 22 oktober 2019 werd er een artikel gepubliceerd met de titel 'Price of Chinese lemons drops tot lowest point in years' met foto's en verwijzingen naar het handelsmerk UniFrutti in relatie tot het Chinese My Rural Agricultural Science and Technology. UniFrutti waarschuwt de sector op verzoek van Exportadora Unifrutti Traders dat zij de exclusieve eigenaar is van het merk UniFrutti in en op geen enkele manier gerelateerd is aan My Rural Agricultural Science en Technology en ook nooit toestemming heeft verleend voor het gebruik van de naam en het logo van UniFrutti.

"UniFrutti heeft nooit citroenen en ander citrus vanuit China geëxporteerd in 2019 en is dit ook niet van plan. Alle citroenen of overige producten die onder het UniFrutti-merk aangeboden worden op de Chinese markt zijn dan ook 'nep' en illegaal. Het enige Chinese bedrijf dat het recht heeft om producten van het merk UniFrutti te exporteren is UniFrutti Shanghai. Al het overige aanbod is illegaal waartegen juridische stappen ondernomen zullen worden."

"Klanten en distributeurs die vragen hebben omtrent de authenticiteit van producten kunnen rechtstreeks contact opnemen met UniFrutti via de onderstaande e-mailadressen: info@unifrutti.co.za  en/of grupoip@guerrero.cl  waarna wij zo spoedig mogelijk contact op zullen nemen. Voorlopig moeten zij zich ervan bewust zijn dat er geen producten van Chinese herkomst zijn die het UniFrutti-merk mogen gebruiken. Mocht hierin verandering komen, dan zullen we dit in een officieel persbericht kenbaar maken." 

Voor meer informatie:
Diego Morandé
Tel: +56 226742900 - (56) 2
www.guerrero.cl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.