Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hedy Willems van Komkommerkwekerij Willems biedt laatste receptenboeken aan:

"Fijn dat de sector ons is gevolgd in komkommerpromotie"

Tholen - "Wij zijn bij de laatste komkommerreceptenboeken aanbeland, maar onze campagne is niet klaar", vertelt Hedy Willems van Komkommerkwekerij Willems. Als gevolg van de EHEC-crisis in de jaren 2011 en 2012 besloot het bedrijf dat de komkommer wel een stukje positieve publiciteit kon gebruiken. En dat is gelukt. Het boek 'Komkommers' vol met recepten kreeg volop (media)aandacht. "Consumenten zijn komkommer als hoofdgerecht gaan gebruiken."

Inmiddels is men bij de laatste dozen met boeken aanbeland. Reden om de boeken, zowel in het Nederlands als in het Duits, voor de helft van de prijs (5 euro) aan te bieden. "Misschien een leuk cadeau voor de feestdagen, voor vrienden, personeel of gewoon voor mensen zelf", oppert Hedy, die ten tijde van de crisis haar baan opzegde om campagne te gaan voeren.


Vanaf één hele doos (25 stuks), betaalt Komkommerkwekerij Willems de verzendkosten

Geholpen door collega's werd de campagne groot
"Ik ben overal geweest, van radio- en tv-programma's tot aan de Tweede Kamer aan toe. En ook in onze kas zelf hebben we staan koken, gewoon onder en tussen het gewas", vertelt Hedy enthousiast. "Dat laatste zullen wij blijven doen, al hebben de meeste mensen de recepten onderhand wel gezien. Daarom gaan we met nieuwe dingen komen, waaronder dus op radio en tv."


Piet Paulusma op bezoek

Wat ook helpt, is dat Hedy het niet meer alleen hoeft te doen. "Ik ben heel blij dat het ook door collega-telers en ook door veilingen en producentenorganisaties is opgepikt. Zij zijn ook steeds meer gaan vertellen over de mogelijkheden met dit mooie product en ook over de manier waarop wij duurzaam een gezond product telen."


Komkommer uitdelen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

Hedy sluit af. "We hadden destijds tijdens de crisis in een hoekje kunnen gaan zitten huilen, maar hebben gekozen er de schouders onder te zetten. En daar heb ik geen spijt van. Het is leuk dat de recepten eyeopeners bleken voor de consument en dat komkommer niet meer 'slechts' een bijgerecht is, maar ook een hoofdgerecht." 

Voor meer informatie:
Komkommerkwekerij Willems
www.boekkomkommers.nl 
www.komkommerkwekerijwillems.nl
komkommers@live.nl   
Brugstraat 8a
6644 AH Ewijk