Wil je afvallen? Voeg papaja's toe aan je dieet

Het maakt niet uit hoe hard we ons best doen, de meesten van ons zijn voortdurend op zoek naar een gemakkelijk dieet om af te vallen. Hoewel er geen magisch ingrediënt is dat het overtollige vet in een handomdraai kan laten verdwijnen, zijn er wel enkele gemakkelijk verkrijgbare soorten groenten en fruit.

In India is een veelvoorkomend advies om papaja's op te nemen in de dagelijkse voeding. Papaja's zijn rijk aan antioxidanten en mineralen en hebben ook een laag caloriegehalte. De enzymen, die in het fruit aanwezig zijn, verminderen de slechte cholesterol in het lichaam.

Bij afvallen is het belangrijk dat je op een holistische manier gewicht verliest zonder aan voedingswaarden tekort te komen. De vele voordelen van papaja zorgen ervoor dat het overtollige vet afneemt en dat tegelijkertijd het lichaam snel herstelt en heilzame voedingsstoffen binnenkrijgt.

De belangrijkste afslankvoordelen liggen in de pitten van het fruit. De kleine zwarte zaadjes die in de vrucht gevonden worden, helpen giftige stoffen uit het lichaam te elimineren, reguleren de stofwisseling en leveren voldoende vezels op om het verteringsproces te verbeteren. Studies hebben ook aangetoond dat de zaden de mogelijkheid hebben om het lichaam te laten stoppen met het absorberen van overtollig vet, met gewichtstoename en een opgeblazen gevoel tegengaan. 

Klik hier voor het volledige artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven