Retailautomaten populair in China

Retailautomaten zijn nog niet zo lang geleden verschenen op de Chinese markt. Sinds de introductie van een paar jaar geleden zijn ze inmiddels razend populair geworden onder Chinezen. De retailautomaten zijn makkelijk in het gebruik en bieden een grote verscheidenheid aan producten aan. Door het gebruiksgemak zijn ze met name in trek bij werknemers in nabij gelegen kantoren. "Werknemers kunnen zo onderweg naar hun werk versproducten kopen", zegt Guan van Beijing Kuo'an Science and Technology Co., Ltd.

De retailautomaten

"Via de automaten wordt voornamelijk fruit verkocht. Naast AGF bieden we echter nu ook melk aan. Ons hoofdkantoor staat in Beijing, maar we werken voornamelijk vanuit Suzhou en Sjanghai. Ook werken we aan het uitbreiden van onze activiteiten in Zhengzhou, Xi'an, Tangshan, Chengdu en Dalian."

"We kopen onze producten in grote volumes direct in bij de telers, zodat we de prijzen laag kunnen houden. Onze automaten zorgen bovendien voor verminderde huur- en arbeidskosten. Dankzij deze lage kosten kunnen we consumenten een zeer redelijke prijs aanbieden. Dit moedigt ze aan om vaker bij ons langs te gaan. Al met al zijn de vooruitzichten voor onze retailautomaten met betrekking tot de Chinese markt positief."

AI retail lockers

"Lokale promotie speelt een sleutelrol in dit marktsegment. Nadat we de automaten hadden geïnstalleerd, hebben we promotie-activiteiten georganiseerd, zoals door middel van het uitdelen van gratis proefmonsters. Ook geven we instructies over hoe de automaten kunnen worden gebruikt. Verder organiseren we activiteiten in het weekend, die de retailautomaten verder moeten promoten."

"Uiteraard hebben we ook te maken met concurrentie. Concurrerend vermogen wordt voornamelijk verkregen door kapitaal en leveringsketens. Een concurrent met meer financiële middelen redt het alsnog niet als er geen producten van topkwaliteit kunnen worden geleverd. Wij willen onze service door heel China aanbieden. We zijn op dit moment bezig met het werven van lokaal gevestigde projectmanagers, die in hun thuisstad onze automaten op kunnen zetten. We hopen dat we meer consumenten aan kwalitatief goede producten tegen lage prijzen kunnen helpen."

Voor meer informatie:
Mr. Guan
Beijing Kuo'an Science and Technology Co., Ltd.
Website: www.91biane.com 
Tel.: +86 153 1822 6888 
E-mail: guanluanjun@91biane.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.