Nieuwe website Goud Biervliet online

Goud Biervliet heeft in samenwerking met AGF Vormgeving een nieuwe website geïntroduceerd. Goud Biervliet is gespecialiseerd in de (commissie)handel van uien en eerstejaars plantuien. Op de website vindt u alles over de historie, producten en diensten van Goud Biervliet.De vader van John, Marcel en Jaap Goud startte in 1988 een eigen bedrijf op in Biervliet, gespecialiseerd in de uienhandel, teelt van plantuien en zaadverkoop. In de loop van acht jaar kwamen de broers John, Marcel en Jaap in de zaak. In de loop der jaren is Goud Biervliet BV gestaag uitgebreid, gedreven door de vraag uit de markt. Insteek is altijd geweest om niet te groeien, maar de kernactiviteiten goed uit te voeren. Bewust koos het bedrijf ervoor om niet zelf te gaan sorteren en verpakken, maar een rol in de keten te vervullen als tussenschakel tussen de telers en verpakkers en exporteurs.

In 2000 is de eerste opslagloods gebouwd met kistenbewaring. In 2009 werd deze uitgebreid met ruimere opslagmethoden. In 2012 is er opnieuw een nieuwbouw gerealiseerd. Deze nieuwbouw bestaat uit kistenopslag, werkplaats en kantoor. Hierdoor is het bedrijf nu gevestigd op één locatie.

Klik hier om de website te bekijken: www.goudbiervliet.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.