44 nieuwe Scania’s voor Jumbo

Jumbo Supermarkten heeft bij Scania een order geplaatst voor 44 nieuwe Scania’s G410 en G450 trekkers met hoog dak. Net als bij eerdere afleveringen worden ook deze trucks af-fabriek in de bedrijfskleuren gespoten. De SCR-only motor staat garant voor een laag brandstofverbruik. Het Scania 13-liter motorplatform verwierf dit jaar voor de derde keer op rij de Green Truck Award. De exemplaren met de 450 pk motor zullen worden ingezet als LZV. De uitlevering van de nieuwe voertuigen is al gestart. Vorig jaar nam Jumbo twee Scania Hybrid trucks in gebruik.De voertuigen worden door Scania Veghel af-fabriek in het bekende gele design bij Jumbo Supermarkten in Veghel afgeleverd. Alle voertuigen zijn uitgerust met de G slaapcabine met hoog dak. Deze biedt zowel ruimte voor de chauffeur als een makkelijke en comfortabele in- en uitstap. Aan het comfort van de chauffeurs is ook gedacht: de voertuigen bevatten een premium bestuurdersstoel en een uitgebreid infotainmentsysteem. Naast veiligheidsvoorzieningen als AEB en LDW zijn de trucks ook voorzien van LED-verlichting. De lager geplaatste G-cabine biedt de chauffeur een optimaal zicht rondom het voertuig. Aangezien de trucks zich bij de bevoorrading van de supermarkten regelmatig in drukke stedelijk gebieden begeeft, is dit een belangrijk pluspunt.

Met ruim 650 supermarkten en ca. 80.000 medewerkers is Jumbo één van de grootste retailorganisaties van Nederland. De ruim 32.000 artikelen worden door een wagenpark van 180 voertuigen door geheel Nederland gedistribueerd. 'Alles draait om 100% tevreden klanten’ is volgens Jumbo het uitgangspunt van het bedrijf en alle ondersteunende diensten, waaronder de supply chain, staan dan ook in het teken hiervan.

Voor meer informatie:
Nico van der Klugt
Scania
T: + 31 (0)76 5254 000
M: 0651 587 664
E: nico.van.der.klugt@scania.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.