Thysia organiseert gratis webinar over robottoepassingen

Hoe kunnen software robots helpen in de foodsector?

Geïnteresseerd in de eerste robottoepassingen in de foodsector? Op vrijdag 22 november organiseert Thysia Information Management een gratis online webinar over software robots. Thysia is gespecialiseerd in procesinnovatie en focust zich op de foodsector. Het afgelopen jaar is haar dienstverlening uitgebreid met RPA: Robotic Process Automation. RPA is een nieuwe technologie die software robots toepast. Dit zijn slimme stukjes software, die repetitieve taken kunnen doen en dus kunnen helpen bij routinematig werk.

Het webinar, dat om 11:00 uur zal plaatsvinden, is een informatief inleidend webinar om kennis te maken met deze nieuwe technologie. Deelname is gratis en bijwonen kan vanaf iedere locatie met internetverbinding en computer. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen: ook wie geen klant van Thysia is en geen technische kennis heeft. Aanmelden voor het webinar doe je hier.  

Wat zijn software robots?
Software robots zijn slimme stukjes software, die repetitieve taken kunnen doen. Geen fysieke robots dus, maar intelligente programmatuur die mensen helpen in het werk. De volledige naam van deze nieuwe technologie is Robotic Process Automation, ofwel RPA. Dit kent ‘attended’ robots die zelf bediend worden en die ondersteuning bieden op de werkplek. Ook zijn er ‘unattended robots’ die op de achtergrond draaien zonder menselijke tussenkomst. Bijvoorbeeld voor een batchverwerking die volledig automatisch gebeurt in de nacht.

Waarom heeft de foodsector baat bij het inzetten van software robots?
In de foodsector worden veel repetitieve taken nog steeds handmatig uitgevoerd. Hier ligt een enorme inhaalslag met de inzet van software robots. Deze kunnen namelijk inloggen op systemen, informatie lezen en invoeren, files verplaatsen, e-mails versturen en nog veel meer. Ze zijn supersnel, 24/7 beschikbaar en maken geen fouten, aldus Thysia. 

Voor meer informatie:
Thysia Information Management  
T: 076 521 8846
E: marketing@thysia.eu
W: www.thysia.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.