Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Omar Ehab, O'berries:

"We verwachten dit seizoen zo'n 8.000 dozen Egyptische aardbeien"

Tholen - Bij O'berries breekt deze week het Egyptische aardbeienseizoen weer aan. "We krijgen dagelijks aankomsten binnen en verwachten zo'n 8.000 dozen uit Egypte te ontvangen. Vrijdag 15 november is de eerste aankomst in Nederland", vertelt Omar Ehab.

"We zijn momenteel bezig met het plukken van de vroege rassen. We verpakken de aardbeien in 8x250, 10x250, en 400 gram", vertelt Omar.  We kunnen maandelijks prijzen aanbieden. Sommige klanten vragen nog Nederlandse aardbeien. Die hebben we ook nog in goede kwaliteit  beschikbaar. Het Marokkaanse seizoen volgt rond medio december.  

Toenemende vraag uit Azië  
Ook in Azië is er veel vraag naar het zachtfruit van O'berries, constateert Omar. "Zo versturen we dagelijks mixpallets van aardbeien (met kroontje), frambozen,  blauwe en rode bessen. Ook naar de mix-punnets van aardbeien en blauwe bessen is in Azië veel vraag. We hebben het fruit in 8x250, 10x25g en shakers voor Azië beschikbaar."

Voor meer informatie:
Omar Ehab / Sarah Meer 
O'berries
T: +31174899301
M: +31640116303
oberries@spicabv.nl
www.linkedin.com/showcase/oberries/