Voorstelling gouden sponsor AGF-Kennis(sen)dag: Keelings Knowledge

Keelings Knowledge is voor het eerst als gouden sponsor aan de AGF-Kennis(sen)dag verbonden. Wat het bedrijf doet, leest u in onderstaande introductie:

Bedrijven die handelen in versproducten zijn in toenemende mate op zoek naar innovatieve manieren om de concurrentie voor te blijven door kosten te verlagen terwijl de operatie effectief blijft. De AGF-branche wordt gekenmerkt door lage marges, seizoenschommelingen en commoditisering. Hierdoor zijn veel bedrijven op zoek naar manieren om hun systemen en processen te integreren in een enkele enterprise oplossing om operationele efficiëntie te verkrijgen. De focus hierbij ligt op het verhogen van de kwaliteit van eindproducten, terwijl de productiekosten en verwerkingstijden worden verlaagd. Vanuit eigen branche-ervaring weet Keelings als geen ander dat deze elementen essentieel zijn voor de sector.

De oplossing
Dit is waar een unieke Enterprise Resource Planning (ERP) oplossing nodig is. De ERP-software van Keelings Knowledge bestaat uit een aantal modules, die functionele gegevens en processen realtime met elkaar verbinden waardoor de zichtbaarheid en coördinatie door de hele keten heen verhoogd worden. Vanuit AGF perspectief, als het gaat om beperkt houdbare producten zoals groenten en fruit, zijn zichtbaarheid en synchronisatie door de supply chain essentieel om het product efficiënt van het veld tot aan het schap van de retailer te verplaatsen. De software oplossing van Keelings Knowledge biedt vooringestelde configuraties als ‘best practice’ volgens gestelde branche-eisen. Van hieruit kan een bedrijf kijken naar manieren om de dagelijkse praktijk verder te verbeteren. Erop vertrouwende dat aan de eisen van traceerbaarheid en voedselveiligheid wordt voldaan.

Branche-ervaring en kennis
Sinds 1926 is de familie Keeling al drie generaties actief in de AGF-sector. Anno 2019 zijn de activiteiten binnen de Keelings groep onder te verdelen in 5 divisies, te weten: International, Retail, Market, Select en Knowledge. Vanaf de jaren ’80, onder de naam Keelings Knowledge, ontwikkeld en vermarkt men ERP-software die specifiek voor de AGF-sector bestemd is. Op basis van eigen ervaring met softwareontwikkeling en de branchekennis door internationale handelsactiviteiten is een uitzonderlijke software oplossing ontstaan.

AGF-software
De software genaamd Keelings Business Solution (KBS) is een totaaloplossing die door alle AGF-handelsbedrijven van klein tot groot kan worden gebruikt, van teler tot importeur/exporteur en van foodservice leverancier tot groothandelaar of cash and carry specialist. Het gebruiksvriendelijke programma voorziet in alle basisfuncties, maar kent tevens een aantal specifieke functionaliteiten, zoals: Apps op het gebied van teelt, keuren, verkoop en logistiek. Ook is er sorteer - en verpakkings functionaliteit in combinatie met WMS, geschikt voor producerende bedrijven. Met de oplossingen Forecasting planning, Forecasting inkoop en Business Intelligence kunnen bedrijven hun operationele efficiëntie verbeteren en strategie bepalen op basis van realtime data.

Voor meer informatie:
Rick Rebergen
Head of International Sales & Marketing
Mob: +31 6 14955005
Rick_Rebergen@KeelingsKnowledge.com
www.keelingsknowledge.com

RPO Keelings

Ook dit jaar organiseren we weer een AGF-Kennis(sen)dag. Het evenement wordt georganiseerd op dinsdag 19 november in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. Tijdens de AGF-Kennis(sen)dag wordt het nuttige en het aangename verenigd en staat vooral het ontmoeten centraal.

ADO

De AGF-kennis(sen)dag is een bijeenkomst voor AGF-handelaren. Uiteraard zal er ook deze keer goed gezorgd worden voor de inwendige mens. Het natje en droogje is wederom afgestemd op de AGF-doelgroep.

De volgende bedrijven hebben zich al aangemeld:
4 Fruit Company
Aartsen
ABC Logistics
AGF Direct
AGF Siere
Agro Indi Private Limited
Angus Soft Fruits
ASF België
Axians
Axidus
Aweta
BDO
B&C Lifestyle
Bel'Export
BelOrta
Best of Four
Bloedbessen
Boix
Combilo
Cool Port Packing Rotterdam
Cooperatie Hoogstraten
Cultivar
Cre8tives
Davis Europe
De Aardappelhoeve
De Jong Verpakking
DOOR Partners
Eminent Food
EMT
Europe Retail Packing
Euro West
Exsa Europe
Farmer Direct
Freight Line Europe
Fresh Connection
Freshgard
Fresh Organic Choice
Fruco
FruitFactor
Fruit Logistica
Fruitmasters Holland
Fruta Del Huerto
Frutos Tropicales Europe
Gaia Herbs
Gebr. Opstal Transport
Gebr van Blijderveen
Gist Nederland
Global Green Team
GreenGoose
Greenlinqdata
GreenMatch
Greenyard Fresh Netherlands
GroentenFruit Huis
Harting Holland Sales
Harvest House
Het Packhuys
HillFresh
Hines Fresh Park Venlo
Hin Fresh Company
Hoogsteder Groenten en Fruit
IFP Holland
Import Centrale de Mooij
ING
J.A. Meeder
Jaguar TFC
JEM-id
J.H. Wagenaar
Joors.nu
Keelings Knowledge
Kompany
Koppert Cress
Kuperus Foods
KX Food
Landjuweel
Lans Groep
LC Packaging Nedtherlands
Logistiek24
Looije Verpakkingen
LRE Weegtechniek
Mabru
Marni Fruit
Mérieux NutriSciences
MG Fruit
MJ Pronk
Nature's Pride
Nedato
NNZ
Otflow
Origin Fruit Direct
P.N. Slagter
ProAnalytics
Proganic
Purple Pride
Quality Pack
Quik's Quality Potatoes
Rabobank
Rainbow International
Remmert Dekker Packaging
Ready to Eat
REO Veiling
RPO
Roma Isolatiesystemen
Rotom
Royal Peppers
Scherpenhuizen
Schouw Informatisering
Schrijvershof
Sensitech
Sismatec
Smit's Transport & Logistiek
Staay-Hispa B.V.
Terra Natura International
The Greenery
Thomasol
TopKrop
Torres Tropical
Tovano
Transtolk
Triple Group
Up&Up
Valstar Holland
Van den Bos & van Daalen Vastgoed
Van der Lans International
Van der Windt Packing
Van Duijn
Van Geest International
Van Ooijen Citrus
vanRijsingenfreshservice
Van Vugt Kruiden
Varekamp Coldstores Holland
Vegetables Market Place
Veldwerk Westland
VerDi Import
Vita Verde
Westfalia Marketing
Wille Donker Advocaten
W. Zonnevijlle Holding
Xpol
Yex
ZON

Klik hier om je aan te melden

Sprekers

Jan Boskamp
Jan Boskamp is een geboren Rotterdammer, die zijn voetbalcarrière begon bij Feyenoord. In zijn periode als speler stond hij bekend als een sterke middenvelder. Zijn grootste successen boekte hij in België bij RWDM. Met het Nederlands elftal stond hij onder andere in de finale van het WK voetbal in 1978. Na zijn voetbalcarrière ging Jan Boskamp aan de slag als trainer in België bij verschillende clubs als RSC Anderlecht. Later werd hij nog bondscoach van Georgië en Koeweit. Daarnaast is Jan analist bij Ziggo Sport en regelmatig te gast bij Veronica Inside. In zijn presentatie wordt hij bevraagd door interviewer Bas van Veenendaal en neemt Jan ons met veel humor en anekdotes mee in de wereld van voetbal.

Jan Boskamp

Jos Burgers
Jos Burgers Jos Burgers is één van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland en auteur van bestsellers als Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, No Budget Marketing, Geef nooit korting!, Gek op gaten, De Wet van Snuf en Eén fan per dag. Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor zijn presentaties over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden.

 

axians Exsa GFhuis
Het Packhuys PL Verpakkingen Schouw
sismatec ZON  
Zilveren sponsors

 

Programma

14.30 uur Optioneel: rondleiding Cars Jeans Stadion
15.00 uur Ontvangst
16.00 uur Presentatie Jan Boskamp/ Bas van Veenendaal
16.45 uur Pauze
17.15 uur Presentatie Jos Burgers
18.00 uur Buffet
19.30 uur Borrel
21.30 uur Einde

Locatie

Cars Jeans Stadion, Haags Kwartier 55, Den Haag

Entree

AGF-handelaren betalen € 85,00 per persoon. Toeleveranciers en andere geïnteresseerden betalen € 195,00 per persoon. Op 4 aanmeldingen van AGF-handelaren wordt 1 toeleverancier toegelaten.

Alleen AGF-handelaren kunnen zich nog aanmelden. Alle toeleveranciers die zich tot nu toe hebben aangemeld, zijn welkom. Maar voor nieuwe toeleveranciers is de aanmelding gesloten. Wil je als niet-AGF handelaar op de reservelijst geplaatst worden, stuur dan een mailtje naar izak@agf.nl

Sponsormogelijkheden

We hebben nog enkele sponsorplaatsen vrij. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar izak@agf.nl

BDO best fresh group Fruit Logistica
Roma    
Bronzen sponsors

Klik hier om je aan te melden


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven