Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TeesT kondigt extra groentencursus aan

Na een succesvolle eerste groentencursus van TeesT Culinaire Opleidingen meldt de organisatie dat er, naast de uitverkochte cursus van 31 januari, 7 en 28 februari nog een extra cursus wordt gegeven. Deze is ingepland op 13 maart, 27 maart en 24 april. 


Foto: Facebook Robert Verweij

De eerste groentencursus werd gegeven door kookboekenschrijver  Meneer Wateetons en kok Robert Verweij en vond plaats bij het SVO in Houten. De foto's van dit evenement zijn via de Facebookpagina van Robert Verweij te bekijken. Tijdens de groentencursus leren cursisten verschillende groentenbereidingen, waaronder grillen, bakken & braden, low en slow bereidingen en groenten sous vide bereiden.

Geïnteresseerden kunnen via de website van groentecursus meer informatie vinden en zich inschrijven.

Voor meer informatie:
Robert Verweij 
TeesT Culinaire Opleidingen
T: 06 388 279 59
W: www.teest.nl 

Publicatiedatum: