De nieuwe, ultramoderne faciliteit biedt just-in-time-leveringsmogelijkheden

Del Monte opent snijderij in Koeweit

Del Monte opende op maandag 21 oktober in Koeweit zijn snijderij. De opening past in Del Montes streven om uit te breiden in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA) naar aanleiding van z'n succesverhaal sinds z'n debuut in de VAE in 2007.

Mohammed Abbas, VP voor de APMENA-regio van Del Monte en Akram Kamal van Del Monte Koeweit: "De nieuwe faciliteit is een mijlpaal die Del Monte heeft bereikt in het kader van onze expansiestrategie in de MENA-markten. De nieuwe snijderij zal onze positie als leverancier van verse groenten en fruit, die het welzijn en een gezondere levensstijl van mensen stimuleren, versterken."

Hij voegde eraan toe: "De successen die Del Monte sinds 2007 in de regio heeft geboekt zijn het resultaat van de meer dan 125 jaar oude passie voor gezonde voeding en producten. Onze nieuwe fabriek is de leverancier van grote bedrijven zoals McDonald's in Koeweit, wat een bewijs is van de kwaliteit van de producten en diensten die wij leveren".

De nieuwe ultramoderne faciliteit biedt just-in-time leveringsmogelijkheden, waaronder koelopslag, vers gesneden groenten en fruit en een ultraverse saplijn. Het weerspiegelt de principes van productinnovatie, kwaliteit, versheid en betrouwbaarheid.

"Wij zijn blij met deze recente ontwikkeling en zijn vastbesloten om ons bereik in Koeweit en de bredere MENA-regio te vergroten om de mensen in de regio te voorzien van gezonde en verse voeding en we willen een integraal onderdeel zijn van hun gezonde levensstijl", aldus Mohammed Abbas.

Voor meer informatie:
Del Monte® Racha El Aawar
Tel: +9714333333801
E-mail: RElaawar@FreshDelmonte.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.