APF Holland en Eriva bundelen krachten

Aardappelgroothandelsbedrijven APF Holland en Eriva hebben bekendgemaakt dat ze hun krachten bundelen met ingang van oogstjaar 2020 in de nieuwe vennootschap APF•Eriva. Door samen te werken, willen de bedrijven hun slagkracht vergroten en hun relaties beter bedienen met een breder palet aan mogelijkheden.

Sinds 2005 zijn Pieter Boone en Martin de Visser samen actief in APF Holland. In 1992 is Eriva door Sjaak Ermers opgericht. Hij werkt sinds 2016 samen met Michel van Oijen. De aardappelgroothandelsactiviteiten van de bedrijven komen sterk met elkaar overeen. De bedrijven zijn beide kleine en wendbare organisaties die zich willen laten kenmerken door korte lijnen, directe aanspreekbaarheid en een hoog serviceniveau. 

Oogst 2019
De zaken met betrekking tot de oogst van 2019 worden door APF Holland en Eriva ieder afzonderlijk afgehandeld. Afspraken met betrekking tot de oogst 2020 worden ondergebracht bij en uitgevoerd door het nieuwe bedrijf APF•Eriva. 

Contactpersonen
Martin de Visser en Michel van Oijen zijn commercieel verantwoordelijk voor APF•ERIVA. Pieter Boone richt zich op de inkoop en Sjaak Ermers draagt zorg voor de administratie en financiën. Ook blijft hij zijn contacten onderhouden. Arie van der Spek en Marcel Boone blijven als vertegenwoordiger van APF•ERIVA contactpersoon voor hun teler relaties. 

Voor meer informatie:
Martin de Visser  
APF•Eriva 
De Regge 28
8253 PG DRONTEN
T: +31(0)321-338800
M: 06 53 80 50 07 

 


 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.