Zwanenberg Food Group wil Struik Foods overnemen

Op 25 juli lieten Zwanenberg Food Group en Struik Foods weten met elkaar in gesprek te zijn over een mogelijk samengaan van beide ondernemingen. Op 5 november hebben de twee ondernemingen naar buiten gebracht dat ze dit voornemen gaan melden bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM), zo meldt de Telegraaf. Zwanenberg krijgt volledige zeggenschap over Struik. De overname zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 worden afgerond.

Zwanenberg Food Group is met 1.600 medewerkers en een jaaromzet van 400 miljoen euro een van de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. Het bedrijf voert onder andere de merken Kips, Huls, Lupack, Zwan en sinds kort Chicken Tonight. Naast de eigen merken produceert en distribueert het bedrijf ook in opdracht een breed scala aan producten onder private label.

Struik Foods is een familiebedrijf dat soepen, sauzen, worsten en maaltijden produceert. Deze worden zowel voor A-merken, als private labels gemaakt. Struik Foods heeft fabrieken in Nederland en Duitsland, waar in totaal 300 mensen werken.

Bron: De Telegraaf


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven