In de kerstsfeer met fruitmanden

Een Australisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van fruitmanden, is nu al druk met het verwerken van bestellingen in de aanloop naar de kerstdrukte.

Het bedrijf iGift Fruit Hampers werd in 2014 opgericht om de Australische markt gepersonaliseerde fruitmanden aan te bieden. De grootste bestseller van het bedrijf voor de kerstdagen is al jarenlang de Cherry Gift Box. 

"De Cherry Gift-dozen zijn enorm populair en zijn een ideaal geschenk om door een groep of team te worden gedeeld. We helpen veel bedrijven met het vinden van de juiste kerstgeschenken," vertelt oprichtster Maria Taverner.  

 

Foto: Kerst fruitmand 

iGift verzendt wekelijks enkele honderden fruitmanden vanuit haar magazijn in Sidney. Taverner vertelt dat dit aantal fors oploopt in periodes waarin traditioneel veel geschenken worden gegeven. De samenstelling van de fruitmanden varieert per seizoen en de geschenken worden gepersonaliseerd door het toevoegen van andere items. Al het fruit  wordt ingekocht op groothandelsmarkten in Sydney en is van premium kwaliteit. 

"We hebben een snelle groei doorgemaakt naarmate onze prachtige fruit- en geschenkmanden meer bekendheid kregen," vervolgt ze. "Wat ooit begon als een idee om Australië wat gelukkiger te maken door het verzenden van mooie cadeaumanden, is uitgegroeid tot zoveel meer. iGift is inmiddels een vertrouwd merk in de regio's New South Wales, Queensland, Victoria en en het Australian Capital Territory. We staan erom bekend dat we een grotere variëteit aan fruit in onze manden verwerken dan onze concurrenten en daarom komen klanten steeds weer bij ons terug. We bieden onze klanten momenteel niet de mogelijkheid om zelf een keuze uit het fruit te maken omdat we dagelijks fruitsoorten inkopen die op dat moment beschikbaar en  kwalitatief het best zijn. We stellen klanten wel in staat om hun eigen manden te ontwerpen via de sectie 'ontwerp je eigen mand'."

Ze vertelt dat zakelijke klanten diverse mogelijkheden hebben om hun merknaam op de geschenken terug te laten komen, zoals door het afdrukken van het logo op een houten kist, een lint met merknaam of logo en cadeaulabels. "Onze manden zijn het ideale geschenk voor vele gelegenheden," vervolgt ze. "We hebben een ruim cadeau-assortiment, dat onder meer bestaat uit bloeiende planten, bloemen, luxe kaarsen, de producten van L'Occitane, boeken, culinaire producten en een nieuwe serie manden met premium sterke drank."

Taverner vertelt dat de reacties van klanten over het algemeen zeer positief zijn omdat ze menen dat de iGift-geschenken een geweldig alternatief zijn voor een bos bloemen. 

"Bloemen zijn natuurlijk prachtig maar onze fruitmanden zijn zowel mooi om te zien als eetbaar. Ze zijn een perfect geschenk voor mensen die in het ziekenhuis liggen omdat veel ziekenhuizen geen bloemen meer op de afdelingen willen hebben. Onze manden zijn een ideaal geschenk voor iedereen en voor elke gelegenheid."

Taverner zegt dat men ook het gezondheidsaspect niet moet vergeten. "Veel mensen zouden eigenlijk meer fruit moeten eten en daarom zijn onze fruitmanden een geweldig cadeau-idee. "De manden worden op zo'n manier verpakt en samengesteld dat de producten gegarandeerd vers blijven. We kopen hiervoor fruit in verschillende stadia van rijpheid in en werken uitsluitend met eersteklas producten. We monitoren onze zendingen zeer nauwkeurig en versturen ze via koeriers die versproducten prioriteit geven zodat de manden hun bestemming in optimale conditie bereiken. In de zomermaanden gebruiken we koelelementen en koelboxen om de producten tegen de hitte te beschermen."

 

Voor meer informatie:
iGift® Fruit Hampers
1300 691 296 (within Australia)
www.igiftfruithampers.com.au


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven