Eerste Namibië druiven naar Europa

HillFresh heeft een exclusieve overeenkomst afgesloten met Solar Grapes in Namibië. Met het sluiten van deze overeenkomst is HillFresh verantwoordelijk voor het verkopen van 200 hectare aan druiven uit de Aussenkehr Valley.

In week 43 zijn de eerste volumes druiven verladen vanuit Namibië. "Hiermee is de start van het overzee seizoen begonnen. Dit is bijzonder vroeg ten opzichte van andere jaren, namelijk twee weken eerder. De reden is dat de omstandigheden tijdens de teelt en oogst ideaal zijn. De brix-levels en grootte van de druif zijn nu al op de gewenste niveaus", aldus Jan-Willem Lagendijk.

De eerste geoogste volumes zijn de variëteit Early Sweet. Deze variëteit wordt gevolgd door Prime Seedless en een aantal ARRA-variëteiten. Tenslotte is de oogst van de eerste rode druiven een feit. De eerste rode druiven worden verscheept in week 45

Voor meer informatie:
Jan-Willem Lagendijk
HillFresh
T +31-180 898 092
M +31-682 520 800
Jan-Willem@Hillfresh.eu
www.Hillfresh.eu

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.