Reemoon installeert zijn eerste appellijn in Chili

"Dit is de eerste keer dat we de Chileense markt betreden"

De fruitproductie in Chili neemt jaarlijks toe. Sinds het de afgelopen jaren nieuwe exportmarkten heeft betreden, neemt ook de vraag naar Chileens fruit wereldwijd toe. Vooral in China doen Chileense kersen, blauwe bessen, druiven en avocado's het erg goed. China is echter geen gemakkelijk land is om naartoe te exporteren, omdat de kwaliteitseisen voor fruit hoog zijn en de voorkeuren van de consument soms anders zijn dan op andere continenten. Daarom is een goede selectie van het fruit nodig voordat ze worden verzonden. Een goede manier om dit te doen, is door de juiste sorteerapparatuur te gebruiken om snel te selecteren welke vruchten geschikt zijn of niet.


Dennis Clock en Hill Zhou van Reemoon"Naarmate de export van Chili toeneemt, wordt ook de selectie van fruit steeds belangrijker. Wij als sorteermachinebedrijf zien ook de vraag naar betaalbare sorteerapparatuur groeien en we zijn erg blij dat we deze maand onze eerste appelsorteerder in Chili konden leveren", vertelt Julio Pino, samenwerkingspartner van Reemoon in Chili.Reemoon is een multinationaal bedrijf dat gevestigd is in China en zich richt op R&D en de productie van elektronische sorteermachines voor groenten en fruit. De indeling gebeurt op basis van gewicht, kleur, vorm, grootte, externe gebreken en interne kwaliteit. "Sinds 2001 worden geavanceerde internationale standaardtechnologie├źn onderzocht en ontwikkeld, waardoor Reemoon ervan overtuigd is een aantrekkelijke en concurrerende prijs te bieden in vergelijking met Europese merken en met dezelfde kwaliteit", aldus Julio.Een paar jaar geleden begon Reemoon met de internationalisering van haar uitrusting. Ze hebben een kantoor opgezet in Zuid-Afrika en dit jaar installeert het bedrijf zijn eerste appelsorteerder bij Frutizano in Chili. "Omdat Chili een belangrijke markt is voor China, zijn we erg blij dat we dit jaar onze eerste appelsorteerder in Chili hebben geïnstalleerd. Daarnaast is er een kersensnijder naar Chili gestuurd om het defecte sorteersysteem te perfectioneren. Sinds Reemoon is begonnen met het aanbieden van kersenlijnen in de landen waar ze nodig zijn, neemt ook de vraag naar deze lijnen toe."

Naast het leveren van de machine en technologie aan de klanten, biedt Reemoon ook after sales service en onderhoud. "We leveren niet alleen de machine, maar we zorgen er ook voor dat de kwaliteit van de output hoog en up-to-date blijft. In de verschillende landen waar we werken, hebben we partners die ervoor zorgen dat onze klanten altijd de beste service krijgen. Dit alles, gekoppeld aan een solide track record, stelt ons in staat om een succesvolle toekomst voor Reemoon en haar aankomende klanten in Amerika uit te stralen", besluit Julio.

Voor meer informatie:
Jiangxi Reemoon Technology Holdings Co.
E: overseas1@reemoon.com.cn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.