Fotoreportage Empack Mechelen

Tholen - Woensdag 23 en donderdag 24 oktober werd de Empack georganiseerd in de Nekkerhal-Brussels North te Mechelen. De beurs stond dit jaar in het teken van duurzaamheid en het creëren voor oplossingen op lange termijn. 3.742 mensen bezochten de beurs . Samen met de standhouders kwamen er gedurende twee dagen 4.500 mensen uit de verpakkingsbranche samen.

Ook bedrijven met activiteiten in de AGF-sector waren vertegenwoordigd op de beurs, totaal zo’n 30 bedrijven. Zo stond Het Packhuys er met twee standplaatsen en vier verschillende machines. In de stand van Kolkman werd het recycleproces uitgelegd door middel van voorbeelden. Ieder bedrijf had nieuwe innovaties te tonen of duurzame oplossingen.

De volgende editie van de Empack wordt georganiseerd in Utrecht op 31 maart, 1 en 2 april 2020. De beursorganisatie meldt al 350 exposanten en verwachten 9000 bezoekers. Ook wordt er weer genoeg aandacht besteed aan het delen van kennis met meer dan 25 seminars.

Klik hier voor de fotoreportage


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.