Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Commodity Line

Eerste importeur van pecannoten uit Argentinië in Europa

In Argentinië is men een aantal jaren geleden begonnen met het planten van pecanbomen. "De eerste oogst vorig jaar was al goed, maar is dit jaar zelfs nog beter", vertelt Franklin Goudriaan. De Argentijnse pecannoten zijn wat lichter van kleur en de vorm is wat kleiner en ronder vergeleken met zijn bekendere Amerikaanse neef (deze is wat donkerder van kleur en langwerpiger van vorm).



"De kwaliteit en smaak van de Argentijnse pecannoten is echter heel goed en zeer positief ontvangen door alle klanten die een sample hebben ontvangen om het te testen. Interessant is ook, dat de Argentijnse pecannoten wat gunstiger geprijsd is dan zijn Amerikaanse soortgenoot", aldus Franklin.

"De export van in Argentinië geteelde pecannoten zal in de komende jaren alleen maar toenemen. Wij bij Commodity Line zijn er dan ook zeer trots op dat wij ons de eerste importeur van Argentijnse pecannoten mogen noemen in Europa. De Argentijnse pecannoten zijn nu bij Commodity Line te bestellen, de minimale afname is een pallet. Commodity Line heeft directe voorraad Argentijnse pecannoten in Nederland. De pecannoten zijn vacuüm verpakt in 10 kg dozen, 54 dozen per pallet."



Voor kopers van pecannoten zal het misschien even wennen zijn dat pecannoten niet meer alleen uit Amerika komen, maar nu dus ook uit Argentinië. Commodity Line is ervan overtuigd dat de pecannoten uit Argentinië een groot succes zullen worden!


Voor meer informatie:
Franklin Goudriaan
Commodity Line
Tel: 010 201 97 83
Franklin@cl-agri.com

Publicatiedatum: